Erdoğan rahatsızlandı, canlı yayına ara verildi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV- Kanal 7 ortak yayını sırasında rahatsızlandı. Kısa bir aranın ardından canlı yayına devam edildi ve Erdoğan, “Bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Dedim ki artık söz verdik gideceğiz. Bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum” açıklamasını yaptı.

Erdoğan rahatsızlandı, canlı yayına ara verildi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Ülke TV- Kanal 7 ortak yayınına katıldı. Erdoğan, yayın sırasında rahatsızlandı ve canlı yayına bir süre ara verildi.

Aranın ardından Erdoğan, 14 Mayıs seçim kampanyası çalışmaları esnasında midesini üşüttüğünü belirtti. Erdoğan’ın rahatsızlığına ilişkin konuşması, AKP’nin resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Erdoğan, şunları söyledi:

“Bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Dedim ki artık söz verdik gideceğiz. Bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum.” 

KILIÇDAROĞLU "GEÇMİŞ OLSUN" DEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın rahatsızlığıyla ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Sayın @RTErdogan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Erdoğan'ın programının yarıda kesilmesiyle ilgili açıklama yaptı, sosyal medyadan şu mesajı verdi: "Erdoğan’ın yayınının kesilmesiyle ilgili; Bir partiyi, lideri sandıkta yenmeye çalışmak ayrıdır, başına bir olumsuzluk geldiyse (dilerim bir sağlık problemi değildir) geçmiş olsun demek apayrıdır… Teknik bir arıza olmasını dileyerek geçmiş olsun her ne yaşandıysa… Bunun ötesinde bir söz yakışmaz bizlere, bizim gibilere…." 

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Sn Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER