Erdoğan’ın bilinçaltı konuştu: Bizim Alevi'ye de saygımız var, her ‘tür’e saygımız var

Ankara’da yaptığı mitingde Kılıçdaroğlu’nun ‘Alevi’ başlıklı videosunu diline dolayan Erdoğan, “Sana kim dedi, Alevi misin, değil misin? Bizim Alevi'ye de saygımız var, her türe saygımız var” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın bilinçaltı konuştu: Bizim Alevi'ye de saygımız var, her ‘tür’e saygımız var

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Alevi' başlıklı videosu için bugün dikkat çeken ifadeler kullandı.

AKP'nin bugün Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Ankara Mitingi'nde konuşan Erdoğan, “Bay Bay Kemal, CHP’yi öyle bir hale getirdi ki bu parti kurucusu olduğu Cumhuriyet’e ve kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal’e hakaret edenlerin yuvasına dönüştü. Kılıçdaroğlu ve şürekasının yönetimi altında CHP, marjinal örgütlerin, LGBT savunucularının, küreselcilerin, mezhepçilik fitnesi çıkarmaya çalışanların koçbaşı haline geldi” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, sözlerinin devamında Kılıçdaroğlu’nun ‘Alevi’ başlıklı videosuna ilişkin konuşan Erdoğan, “Sana kim dedi, Alevi misin, değil misin? Bizim Alevi'ye de saygımız var, her türe saygımız var. Bunu söylemene ne gerek var? Sen, Aleviliğini yaşa ama anlatmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

Bir Gün Gazetesi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER