Erdoğan’ın sahneye çıkardığı çocuk Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşması sırasında kürsüye çıkarılan 10 yaşındaki çocuk, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “hain” dedi, Erdoğan için oy istedi. Küçük çocuğun ''Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain. En iyi adam burada, oyunuzu ona verin'' sözleri hayrete düşürürken CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük'' dedi.

Erdoğan’ın sahneye çıkardığı çocuk Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde konuştu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, ''Bir ihale yapmışız, bu ihalede de 5’li çete diyor müteahhit firmalara. Bu firmalara biz burayı 3 kat fazlasına bir rakamla verdiğimizi ve bir kağıt gösteriyor güya benim imzam var. Ben ihalelere imza atmam Bay Kemal yalancılığını ispat ettin'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşmasının ardından 10 yaşındaki bir çocuğu kürsüye çağırarak söz verdi. Küçük çocuk, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “hain” derken, Erdoğan'a oy istedi.

Küçük çocuğun, “Bay Kemal, Cumhurbaşkanı karşısında kim? O adam hain hain. En iyi adam burada, oyunuzu ona verin'' sözlerinin sahnede bulunan bakanlar ve Erdoğan tarafından gülümsemeyle karşılanması dikkat çekti.

'KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEYİN, O DAHA ÇOK KÜÇÜK'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, twitter hesabından olaya ilişkin açıklamada bulundu. Haberin paylaşılmaması için çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, ''Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!'' dedi.

'SİYASETTE ETİK VE AHLAK NE YAZIK Kİ İYİCE TERK EDİLDİ'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ise “Siyasette etik ve ahlak ne yazık ki iyice terk edildi. Devleti yönetenler, masum bir çocuğa söyletilmiş “hain” ifadesine gülüyor. Trabzon’un iyi kalpli tüm insanları bu kötü duygulardan uzak duracaktır. Bir Trabzonlu olarak memleketimde bu şovun yapılmasını kınıyorum” dedi.

Karar Gazetesi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER