Kaftancıoğlu 'arada kaynamasın' diyerek seçim kurulu üyeleriyle ilgili uyardı: Fatura size çıkar

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçim kurulu üyeleriyle ilgili uyarıda bulundu. Kaftancıoğlu "Emekli olan memur ilçe seçim kurulu üyelerinin yerine seçilecek memur üyeleri güncellenmemiş listelerden atamaya çalıştığınızı bilmediğimizi zannetmeyin. Bunu yapan ve izin veren kamu görevlileri dikkat edin, fatura size çıkar." dedi.

Kaftancıoğlu 'arada kaynamasın' diyerek seçim kurulu üyeleriyle ilgili uyardı: Fatura size çıkar

Seçimlere sayılı günler kala CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında seçim kurulu üyeleriyle ilgili uyarıda bulundu. Emekli olan memur ilçe seçim kurulu üyelerinin yerine güncellenmemiş listelerden memur üyelerin atandığını iddia eden Kaftancıoğlu "Tamamını tek tek takip ediyoruz bunu yapan ve izin veren kamu görevlileri dikkat edin, fatura size çıkar. 31 Mart’ta izin vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz abidik gubidik işlerinize" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Arada kaynamasın önemli! Emekli olan memur ilçe seçim kurulu üyelerinin yerine seçilecek memur üyeleri güncellenmemiş listelerden atamaya çalıştığınızı bilmediğimizi zannetmeyin. Tamamını tek tek takip ediyoruz bunu yapan ve izin veren kamu görevlileri dikkat edin, fatura size çıkar

31 Mart’ta izin vermedik bundan sonra da vermeyeceğiz abidik gubidik işlerinize. #YSK aynı hassasiyeti sizden de bekliyoruz. Hassasiyet gösterir misin bilinmez ama sonuna kadar takipçisi olacağınızı siz bilin."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER