Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu ispat edeceğim

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine "Terör örgütleriyle görüşme yaptığımızı ispatlayamazsan namertsin" diyen Erdoğan'a yantı verdi. Erdoğan'ı bir kez daha canlı yayına çağıran Kılıçdaroğlu, "Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu ispat edeceğim

28 Mayıs seçimlerine gidilirken adaylardan gündeme dair peş peşe açıklamalar da geliyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün İstanbul'da katıldığı Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye programında ifade ettiği "TRT'deki açıklamasında bizim terör örgütleriyle görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu, bunu ispatlayamazsan namertsin" sözlerine yanıt verdi.

'HERKESE İSPAT EDECEĞİM'

Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!" ifadelerini kullandı.

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER