Kılıçdaroğlu 'seçim zamanında' diyerek Erdoğan'a seslendi: Sana verilecek bir yıl değil bir günümüz yok

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim çağrısında bulundu. 'Seçimden korkma' diyerek Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu "Ya da kork, seçim zamanında yapılacak! Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu 'seçim zamanında' diyerek Erdoğan'a seslendi: Sana verilecek bir yıl değil bir günümüz yok

Pazartesi (6 Şubat) sabaha karşı saat 04.17'de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde, saat 13.24'te de Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerinde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından siyasi kulislerde, seçimlerin ertelenmesi ihtimali konuşulmaya başlandı.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın, geçtiğimiz gün resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda seçimlerin başka zaman yapılması gerektiğini belirtmesi üzerine tartışmalar alevlendi. Arınç'ın açıklamasının ardından AK Partili Ali İhsan Yavuz "Bu felaketin ortasında bunu konuşmak abesle iştigal, giden canlarımıza hakarettir" demişti. Muhalefet kanadından da seçimin ertelenmesi ihtimaline yönelik sert eleştiriler gelmişti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunarak 'Seçim zamanında yapılacak" ifadelerini kullandı.

'SEÇİMDEN KORKMA YA DA KORK!'

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Bu ülke sana 20 yıl verdi. Darbe gördü sayende. Covid’de 5 maskeye muhtaç ettin. Ormanlarımız yandı, uçak bulamadın. Ekonomiyi çökerttin. Depremde yıkıldık. Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma.

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER