Rusya'dan Türkiye'ye Suriye uyarısı: Yeni askeri eylemler kabul edilemez

Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad'ı Moskova'da ağırlayan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, burada yaptığı toplantıda Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine planladığı harekât hakkında konuştu.

Rusya'dan Türkiye'ye Suriye uyarısı: Yeni askeri eylemler kabul edilemez

Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad'ı Moskova'da ağırlayan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, burada yaptığı toplantıda Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine planladığı harekât hakkında konuştu. "Rusya ile Suriye'nin herhangi bir yeni bir askeri eylemi engellemek için Türkiye ile müzakere etmeyi umduğunu" söyleyen Lavrov, "Suriye'de yeni askeri eylemler kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Suriye'ye planladığı askeri operasyona daha önce karşı çıkan Rusya'dan bir itiraz sesi daha geldi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad'la Moskova'da gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, "Suriye'de yeni askeri eylemler kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Kısa Dalga'nın Reuters'ten aktardığına göre Lavrov, Moskova'da ziyaret eden Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad'la ortak basın toplantısında, "Rusya ile Suriye'nin herhangi bir yeni bir askeri eylemi engellemek için Türkiye ile müzakere etmeyi umduğunu" söyledi.

KARAR GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER