444 BİN 935 ÜYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

444 BİN 935 ÜYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 444 BİN 935 ÜYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
 
 
 
4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu Gereğince Kamu Görevlileri Sendikaları ile Konfederasyonların üye sayılarına ilişkin 2013 yılı Temmuz istatistikleri açıklanmıştır.
 
Bu çerçevede Türkiye Kamu-Sen’in geçtiğimiz yıl 418 bin 991 bin olan üye sayısı bu yıl 444 bin 935 seviyesine yükselmiş ve karşımızdaki yandaş sendikanın her türlü ahlaksızlığına, gayri ahlaki yöntemlerine rağmen her yıl olduğu gibi sağlıklı bir şekilde büyümesini devam ettirerek, üye sayını geçen yıla göre 25 bin 944 kişi daha artırmıştır.
 
Açıklanan resmi rakamlara ilişkin bir değerlendirmede bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kamu çalışanlarının Türkiye Kamu-Sen’in verdiği mücadeleyi çok iyi gördüğünü, ilkeli ve mücadeleci sendikacılığı bir kez daha ödüllendirdiğini söyledi. Koncuk, “Sendikalar ve Konfederasyonların 2013 yılı Temmuz ayı istatistikleri çerçevesinde açıklanan rakamlar Türkiye Kamu-Sen’imizin bu yıl da yine sağlıklı ve kabul edilebilir bir biçimde büyümeye devam ettiğinin bir göstergesi olmuştur. Birçok kurum ve kuruluşta yaşanan olumsuz ve gayri ahlaki davranışlara rağmen kamu çalışanları bu ahlaksızlıklara boyun eğmemiş ve tercihlerini Türkiye Kamu-Sen’den yana kullanmışlardır.
 
Kimilerinin “bizler sendikacıyız” diyerek ortalarda dolaştıkları şu günlerde memurların sorunları hariç her türlü farklı güzergahta kendilerine meşgale bulanlar, geride bıraktığımız yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine kamu çalışanlarını yalnız bırakmışlardır. Son 50 yılın en iyi toplu sözleşmesini yapacağız diyerek yola çıkanlar en rezil toplu sözleşmeye imza atmanın utancı içine düşmüşlerdir. Yandaş sendika yaftası üzerlerine yapışan sözüm ona sendikacıların bu ülkeye sendikacılık anlamında bir şey katamadığı aşikardır.
 
Her türlü kirli ve sinsi politikalarla kamu çalışanlarını üye yapıp daha sonra, üye sayımızı artırdık diyerek ortalıklarda dolaşmak ne vicdanidir, ne de ahlakidir. Memurun iş güvencesinin tartışılmaya açıldığı bir dönemde tavrını tepkisini ortaya koyamayan bir Konfederasyon memurun temsilcisi olmayı hak etmemektedir. Kameralar önünde ahkam kesen, masa başında ise kamu çalışanlarını bir anda ortada bırakan bir zihniyetin memurları temsil etme hakkı olmamalıdır.
 
Yaklaşan Toplu Sözleşme dönemini memurlarımızın çok dikkatli ve yakından takip etmelerini özellikle rica ediyorum. Biz 1 Ağustos’ta Türkiye Kamu-Sen olarak tavrımızı o masada yine ortaya koyarken,  gayret gösterirken sizleri o masada terk eden ve ağababalarının emirlerine boyun eğenleri sizlere yılmadan, bıkmadan ifşa edeceğiz. Tüm kamu çalışanları rahat olmalıdır, çünkü Türkiye Kamu-Sen o masadadır. Çünkü onlar peşinen teslim olmuşlardır ama bizim teslimiyetimiz sadece kamu çalışanlarınadır.
 
Bugün 21. yaşını kutlayan bu kudretli çatı altında bulunan tüm üyelerimiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çizgimizde en ufak bir sapma olmayacağını çok iyi bilmektedirler. Türkiye Kamu-Sen her zaman bu ülkenin milli ve manevi değerleriyle, kamu çalışanlarının hak ve talepleriyle, bir sivil toplum örgütü olma sorumluluğunun bilinci içerisinde yoluna emin ve kararlı adımlarla devam etmektedir. Biz biliyoruz ki, sendikacılık  yürek işidir. Türkiye Kamu-Sen’in bu yıl da üye sayısını artırarak gösterdiği başarıda katkısı olan tüm yöneticilerimize, milletimize ve bu camiaya inanan, savunan ve güvenen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER