ABD'DE PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET İÇEREN FİLM REZALETİ SONA ERDİRİLSİN.

Tük Diyanet Vakıf-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet GÖKDAĞ: ABD’de yaşanan film rezaleti sona erdirilmelidir.

ABD'DE  PEYGAMBER  EFENDİMİZE  HAKARET İÇEREN FİLM REZALETİ SONA ERDİRİLSİN.
 ABD’de Peygamber Efendimize hakaret edilen bir filmin yayınlanmasını alçaklık olarak niteleyen Türk Diyanet Vakıf-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet GÖKDAĞ “ABD’de Hz. Peygamberimiz' e (sav) hakaret içeren filmin gösterilmesi alçaklığın en aşağısıdır. En uzak ülkenin bile çok yakınlaştığı, arada hiçbir engelin kalmadığı günümüzde son din olan yüce İslam dinine ve onun şanlı Peygamberi son Peygamber Hz. Muhammed’e (sav) herkes saygı göstermelidir. Özellikle kendilerini ileri, medeni, demokrasinin en üst noktasında gören ABD ve batılı ülkelerde yapılan bu edepsizlikleri kınıyoruz.” dedi.
Batının Müslümanların değerleri ile alay etmek gibi edepsizliği adeta bir alışkanlık haline getirdiğini kaydeden GÖKDAĞ  “Karikatür, içki festivalleri, Kur’an yakma girişimleri ve bu tür densiz filmlerin amacı provokatörlüktür. Amaçları Müslümanların kutsal değerleri ile alay etmektir. Ne yazık ki bu tip olaylarla yapılan edepsizlikler Batı’da bir alışkanlık haline geldi” şeklinde konuştu.
Peygamber efendimize hakaret edilen filmin ABD’nin ikiyüzlülüğünü bir kez daha gösterdiğini belirten GÖKDAĞ “Özellikle demokrasi kahramanı gibi gözüken ABD yetkililerinin ikiyüzlülüğünü görmekteyiz. Unutulmasın ki bu tür girişimler son din İslam’ın, son kitap Kur’an’ın ve son Peygamber Hz. Muhammed’ in (sav) yüceliğine en küçük bir halel getiremez. Sadece bunu yapanların sapık düşüncelerine ve sözde demokrasi, özgürlük havarisi ülkelerin ve yöneticilerinin gerçek yüzlerini ortaya koymaktadır.
Bu rezalete karşı tüm Müslümanları şiddete başvurmadan tepki göstermeye davet ediyoruz. ABD’de yaşanan bu film rezaleti sona erdirilmelidir.” şeklinde konuştu.
Hıristiyan dünyası bu ve benzeri alçakça girişimlere karşı olduklarını dile getirmelidirler” diyen GÖKDAĞ bu tür girişimlerin engellenmesi gerektiğini belirtti.
Şube Başkanı Ahmet GÖKDAĞ, insan hakları savunucusu olduğunu iddia eden batılıların samimiyetlerini göstermek için yaşanan bu rezalete tepki göstermeye ve karşı gelmeye davet etti.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
salih naycı
salih naycı - 12 yıl Önce

flim i şidetle kınıyorum

kerim bektaş
kerim bektaş - 12 yıl Önce

pakıstan bakanlarından bırı adamın kellesıne odul koymus biz anca kınayalım

cengizhan kosova
cengizhan kosova - 12 yıl Önce

peygamber efendimize hakaret edene lanet olsun muhammedin yolunnda kanımızın son damlasına kadar savaşmaya ve ölmeye hazırız yaşasın islam dini

SIRADAKİ HABER