Akademik Kasko ile Dev Anlaşma

Hürriyetçi Eğitim Sen ve akademikkasko.com arasında işbirliği protokolü Ankara’da imzalandı.

Akademik Kasko ile Dev Anlaşma

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Genel Sekreter Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Öztürk ve sendika hukuk müşaviri Av. Erdem Eynel ile akademikkasko.com CEO’su Cüneyt Demir’in katıldığı Ankara Holiday İnn otelde düzenlenen lansman toplantısında atılan imzalar ile Hürriyetçi Eğitim Sen üyeleri akademikkasko.com aracılığı ile ciddi kazanımlar elde etti. 

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu "Türk sendikacılık tarihinin en yüksek limitli ferdi kaza poliçesi üyelerimiz için düzenlendi" dedi.

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu yaptığı konuşmada "16 yıldır ülkemizin eğitimcilere özel hizmet sunan ilk ve tek sigorta portalı akademikkasko.com ile yetki ve işbirliği anlaşması üyelerimiz için hayırlı olsun. Tüm üyelerimiz en kapsamlı poliçeleri Hürriyetçi Eğitim Sen'in gücüyle en uygun primlere satın alacaklar. Ayrıca Türk sendikacılık tarihinin en yüksek limitli ferdi kaza poliçesi üyelerimiz için yürürlüğe girdi. Her üyemizin 200 bin TL limitle sigorta primleri sendikamızca karşılanmaktadır. Üyelerimize en yakın örneğinin 10 katı bir limitle Hürriyetçi Eğitim Sen üyesi olmanın ayrıcalığını müjdeliyorum. Destekleri nedeniyle akademikkasko.com ailesine ve şirket CEO'su Cüneyt Demir'e tüm üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. İşbirliğiniz sürekli olacaktır" dedi. 

Akademikkasko.com CEO'su Cüneyt Demir "Türkiye’nin önemli eğitim sendikalarından olan Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Merkezi ile yapılan protokolün tüm üyeleri kapsadığını belirtti. Kısa zamanda tüm üyelere ulaşacağız. Sendika üyelerine en kaliteli hizmeti sunmak adına teknolojik alt yapımızı tamamladık. Hürriyetçi Eğitim Sen üyelerinin her birinin Türkiye’de düzenlenmiş en yüksek limitli sendika grup poliçene sahip olması nedeniyle sendika yönetimini üyelerine verdikleri önem nedeniyle tebrik ediyorum. Şimdi 81 ilde Hürriyetçi Eğitim Sen teşkilatları ile işbirliği halinde tanıtım faaliyetine başlayacağız. Yapılan anlaşmanın iki kuruma da hayırlı olmanı temenni ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2022, 00:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER