Akdağ: Hürriyetçi Eğitim-Sen, öğretmenlerin gücüne güç katmıştır

Hürriyetçi Eğitim Sen Giresun Şube Başkanı Tekin Akdağ, Cumhuriyetimizin 100. yılında Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe ilçe etkinlikler gerçekleştirdi.

Akdağ: Hürriyetçi Eğitim-Sen, öğretmenlerin gücüne güç katmıştır

Akdağ, Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Genel Sekreter Ali İhsan Hasanpaşaoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Erol Usta’nın da katıldığını da kaydetti.

Akdağ, Hürriyetçi Eğitim-Sen olarak her zaman eğitim neferlerini yanında olduklarını ifade ederek, “Gücünü üyelerinden alarak sadece sendikacılık yapan duruşları, Giresun Hürriyetçilerine güç katmıştır” dedi.

Genel Başkan Levent Kuruoğlu da yaptığı açıklamada, “Kurtuluş Savaşı’nda bağrından iki gönüllü alay çıkarmış Giresun ilimiz, aynı zamanda sendikal esarete de boyun eğmeyeceğini göstererek fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür eğitim çalışanlarının destekleriyle hürriyet ateşinin ilk yandığı illerimizden biri oldu.Kısa zamanda şube olma başarısı gösteren Giresun örgütümüz, sonraki süreçte Türkiye’de Tirebolu ilçemizde yetkili sendika olarak gururumuz olmuştur.Türkiye’de ilk yetkili sendika olduğumuz Tirebolu ilçemiz bu yemekli toplantıyla adeta bir gövde gösterisi yapmış oldu. Bu güzel gecede bir arada olmalarının çok anlamı olduğunu, kendilerine büyük bir moral olduğunu, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Gösterilen yoğun ilgiden dolayı Görele,Tirebolu,Espiye,Bulancak, Piraziz ve merkez ilçede ziyaret ettiğimiz tüm üyelerimize ve eğitim çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Yapılan güzel çalışmalar için şube başkanı Tekin Akdağ’a ayrıca Tirebolu’nun yetkili sendika olmasında büyük emeği olan İbrahim Sinan Takır’a ve yönetimde yer alan birbirinden kıymetli arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Programa katılan tüm üyelere fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür sendikacılığa güvenlerinden ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

giresungazete.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER