AMASYADA ÖĞRETMENLER NORM KADRO MAĞDURU …

AMASYADA ÖĞRETMENLER NORM KADRO MAĞDURU …
 Amasya Kamuoyuna  ve Tüm Eğitim Çalışanlarına  Duyurulur.
Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü zaten çok hatalı olan 4+4+4 sistemine geçişi hiç iyi yönetememiştir.
Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı hatalardan önce öğretmenler, şimdi de öğrenciler olumsuz etkilenmektedir.
Norm fazlası öğretmenleri sene başında puan üstünlüğüne göre belirlemesi gerekirken yapmamış, şimdi sene ortasında yapıyor. Bu yüzden  100 civarında öğretmen yıl ortasında yer değiştiriyor. Öğretmeni değişecek öğrenciler ve velileri ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü suçu Bakanlığa atıyor,ancak sene başında Türk Eğitim Sen’in dediğini yapsaydı,mevzuata aykırı davranmasaydı bu olumsuzluklar yaşanmayacaktı.Doğrusu yapılsaydı bir yılda üç kez öğretmeni değişen çocukların geleceği gasp edilmeyecekti.Bu bir görev ihmalidir,gereği yapılmalıdır.Bir kaç kişinin hatasını Amasya’nın çocukları çekmemelidir.
Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü yönetmelikleri hiçe sayarak gereksiz inatlaşmaya devam etmemelidir. Norm fazlası öğretmenleri istekleri dışında,eş durumunu göze almadan atarım dememelidir.Hiç kimse isteği dışında atanmamalıdır.Tüm atamalarda özür durumu dikkate alınmak zorundadır,bu anayasal  bir haktır.
Türk Eğitim Sen hukuksuz tüm uygulamaları yargıya taşıyacak ,hukuksuzluğun önlenmesi için demokratik  her türlü mücadeleyi sürdürmeye devam edecektir.Bizim mücadelemiz tüm eğitim çalışanlarının mücadelesidir.
Türk Eğitim Sen’in yaptığı mücadeleyi engellemeye çalışanları ve özellikle de 4+4+4’ü başımıza musallat eden sendikanın norm fazlaları için sessiz kalmasını şiddetle kınıyoruz. Yetkilileri öğretmenlerimizin huzuru ve çocuklarımızın geleceği için sağduyuya davet ediyor, takdiri eğitim çalışanlarına ve kamuoyuna bırakıyoruz.
Saygılarımızla.
Türk Eğitim Sen Amasya Şubesi
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ramazanünsal
ramazanünsal - 11 yıl Önce

mustafa amca sen misin resimdeki

SIRADAKİ HABER