Atatürk, Asırlarca İslam’ın Sancaktarlığını Yapmış Olan Türk Milletinin, Haçlı Ordusuna Karşı Kazandığı Son Zaferin Komutanıdır

Türk Eğitim-Sen Genel Bakanı Talip Geylan, önceki gün sosyal medyada gündem olduğu şekliyle Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü tarafından yapılan bir programda konuşan Yunan asıllı İngiliz sözde bir yazarın, ülkemizin kurucusu büyük Atatürk’ten şeytan olarak söz etmesine çok sert tepki gösterdi.

Atatürk, Asırlarca İslam’ın Sancaktarlığını Yapmış Olan Türk Milletinin, Haçlı Ordusuna Karşı Kazandığı Son Zaferin Komutanıdır

Atatürk ve mücadele arkadaşları sayesinde bu topraklarda huzur ve güvenle yaşadığımızı, özgürce nefes aldığımızı belirten Genel Başkan Talip Geylan, “Asıl şeytan, bu ülkenin kurucu değerlerine hoyratça saldıranlardır.

Bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan şunları söyledi:

Bazı soy özürlüler yine iş başında. Türklüğe, Atatürk’e, bu ülkenin kurucu değerlerine insafsızca saldıranlar kin kusmaya devam ediyor. Son olarak Yunan İngiliz kırması bir yazar bozuntusu bizim topraklarımızda hem de güzide bir üniversitemiz çatısı altında Atatürk’e hakaret ediyor, şeytan benzetmesi yapıyor.

Ne acı ki, o programda bir Allah’ın kulu çıkıp, ‘Sen kim oluyorsun? Atatürk’e saldırma cüretini nereden buluyorsun?” diye sormuyor, hatta programa katılanların bir kısmı bu gafil sözlere alkış tutuyor.

Bilindiği gibi Atamıza, O’nun temsil ettiği değerlere, milletimizin birliğine ve dirliğine, ülkemizin huzuruna yönelik saldırılar hem dış güçler hem de dış güçlerin içteki beslemeleri tarafından yoğun şekilde sürmektedir.

Sözde tarihçiler, yazarlar sığ tarih bilgileri ile kamuoyunu manipüle etmeye çalışmakta ve hainlikte birbirleriyle yarışmaktadır. Bu ülkenin kurucusuna, ilke ve inkılapları ile yol göstericisi olan liderine, nice savaşlar kazanmış eşsiz komutanına, askeri dehasına laf söylemek hiç kimsenin haddi değildir. Hele ki ucu nereye dayandığı bilinmeyen ne idüğü belirsiz bir yazar bozuntusunun hiç değildir!

Atatürk, asırlarca İslam’ın sancaktarlığını yapmış olan Türk Milleti’nin, Haçlı ordusuna karşı kazandığı son zaferin komutanıdır. İngiliz Yunan kırması bir Lawrens artığının rahatsızlığını anlıyoruz tabii ki! Ayrıca, mukaddeslerimizi ihanetlerine örtü yapanları da çok iyi görüyoruz.

Herkes müsterih olmalıdır ki, muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asil kanda olduğunu çok iyi bilen Türk milleti bu şaklabanlara itibar etmeyecek, maskelerini düşürmeye devam edecektir.

Gerek içeride gerekse dışarıdaki ihanet şebekeleri bilmelidir ki; ne değerlerimiz ne de topraklarımız üzerinden bizi bölemeyeceksiniz. Siz bölmeye çalıştıkça, biz çoğalacağız.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER