BAHÇELİ ; ÜLKE EĞİTİMİNE EMEK VEREN İNSANLARIN HAKLARI GASP EDİLEMEZ

MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli, 11 Eylül 2014 tarihinde Genel Başkan İsmail Koncuk ve yöneticilerimizi Konfederasyon Genel Merkezinde ziyaret etti

BAHÇELİ ; ÜLKE EĞİTİMİNE EMEK VEREN İNSANLARIN HAKLARI GASP EDİLEMEZ
DEVLET BAHÇELİ: ÜLKE EĞİTİMİNE EMEK VEREN İNSANLARIN HAKLARI GASP EDİLEMEZ
Sayın Devlet Bahçeli, okul yöneticileri puanlamaları konusunda bilgi aldı. Bahçeli, “Süreci MHP olarak çok yakından takip ediyoruz, açıklamalarımızda ifade ediyoruz, arkadaşlarımız tarafından açıklama, soru önergesi, araştırma isteği gibi konularda 17 ayrı işlem yapıldı. Yapılanlar büyük haksızlıktır, ülkemiz eğitimine büyük emek vermiş insanların haklarının gasp edilmesi kabul edilemez.
Gerek Milli Eğitimde gerekse diğer kurum ve kuruluşlarda yaşananları yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda Türkiye Kamu-Sen’in, bağlı sendikaların düzeyli hak, hukuk mücadelesini, kamuoyu oluşturma gayretlerini tebrik ediyorum. Sayısal çoğunluğuna güvenen iktidar, maalesef hukuksuzluğu hak görmektedir. MHP olarak tüm çalışanların hak ve hukuklarının korunması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.” dedi.
 
KONCUK: AYRIMCI POLİTİKALARA KARŞI MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Genel Başkan İsmail Koncuk ise, “Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaların, iktidarın kamu çalışanlarına karşı  uyguladığı ayrımcı politikaları, demokratik tüm haklarını kullanarak protesto etmeye devam edecektir. Bu kapsamda sayın Devlet Bahçeli’nin Konfederasyonumuzu ziyareti ve mücadelemize desteği, mücadele azmimizi artırmaktadır, teşekkür ederiz” dedi.
Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ile, bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları hazır bulundu.
Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
dudu muftuoglu
dudu muftuoglu - 10 yıl Önce

hak yemek bunun anlamını bilen varmı.maalesf yok...oyle olsaydı 23 yıldır müdürlük yapan hiç bir şekilde gorevini kotuye kullanmayan takdirlik mudurleri .yerlerinden etmezlerdi .belki zamanında onlarada haksızlıklar yapılmış ama bu kan davası gibi olmamalı keser doner sap doner gun gelır hesap doner .yıne aynı şeylermi olacak.biz ne zaman ogrenecegız adaletı .iki tane avukat yetiştirdim ulkeme adaleti getirsinler bir parcada olsa onlard adaletın bir ucundan tutsunlar diye ama en buyuk adaletsizligi babalarına yapılan haksızlıkla gorüyorlar.hangi adalet annecigim diyorlar.mesleklerine inanmayan kafası karışık avukatlar yazık .yıllardır mudür olarak gorev yapan birine ogrencilere bir şey ogretmelerini bekliyorsanız bu sizin sorununuz ha emeklilige zorluyorsanız emekli olamaz iki cocuk okuttum memur maaşıyla başkada birşey yapamadım. nasıl geçinecegiz verdigin üc kuruşla .neyse eşime üzülme canım dedim başın dik okuluna git ogretmen olarak calış hırsızlık yapmadın .kimseye yalakalık etmedin inandıgın gibi yaşıyor el etek opmüyorsun koltuk icin seninle gurur duyuyorum.

mustafa selen
mustafa selen - 10 yıl Önce

Sizin ayakta arkisladiginiz cumurbaskani yaptı bunları siz uyuyun

SIRADAKİ HABER