BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIMLARI ŞUBE BAŞKANLARI DAĞITTI …

 BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIMLARI ŞUBE BAŞKANLARI DAĞITTI …
    Türkiye Kamu-Sen İstanbul Şubelerinin Bayırbucak Türkmenleri için,  " KARDEŞ KARDEŞE EL TUTAR "  diyerek başlattığı yardım kampanyası sonucunda toplanan yardımlar yerine ulaştırıldı.  
    Türkiye Kamu-Sen e bağlı sendikaların İstanbul Şubelerinin düzenlediği kampanya kapsamında ağırlıklı olarak  Kuru gıda,Konserve,Süt,Çocuk Bezi ve Maması,Battaniye,Giysi,Çay,Şeker ve Kahvaltılık  malzeler toplandı. Yardım malzemeleri İstanbul da tasnif edilerek, Gıda Ürünleri ve Tekstil vs.ayrı ayrı iki Tır a yüklenerek  Hatay/Yayladağ da bulunan Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırıldı. 
 
    Yardımların dağıtımı ise bizzat İstanbul Şube Başkanları tarafından gerçekleştirildi. Türk Eğitim-Sen İstanbul 3.nolu Şube Başkanı Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU, 4.no lu Şube Başkanı Erdinç ÖZTAŞ 8.no lu Şube Başkanı Remzi ÖZMEN Ve 9.no lu Şube Yön.Krl.Üyesi Sinan SAKALLI dan oluşan heyet bizzat yardımların dağıtılmasına refakat ve eşlik etti. Getirilen yardımların dağıtımında, bölgede bulunan 150 ye yakın şehit ailesi ve yetimhanede bulunan 90 civarındakı çocuğun ihtiyaçları ön planda tutuldu.
     Bölgeye gelen yardım malzemeleri,Türkmenlerin oluşturduğu heyetler tarafından da teslim alınarak tasnif edilebiliyor. Tasniflenmiş yardım malzemeleri de başta şehit aileleri olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yapılıyor. Gündüz tasniflenern yardımların,akşam el ayak çekilince dağıtımına özen gösteriliyor.
  Yardımları bizzat mahalinde dağıtan Türk Eğitim-Sen Şube Yetkilileri,kampanyaya destek verenlere teşekkür ederken,yardım yapan ve kampanya da emeği olanların,  çok anlamlı ve kutsal bir görev yerine getirdiklerini ifade ettiler.


www.kamudan.com / ÖZEL 
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER