BEN MEMURUM DİYENLERE ÇAĞRIDIR!

BEN MEMURUM DİYENLERE ÇAĞRIDIR!
Bilindiği gibi; 2013 yılı Memur-Sen tarafından “memurun aldatıldığı” toplu sözleşme komedisi yaşadık.
Varsayımları yanlış çıkan Hükümet büyük bir aldatma ve yanılgı içinde olduğunu ve adına da revize dedikleri öngörülen işin aslını öngöremedikleri bizzat Sayın Ali Babacan tarafından itiraf edilmiştir. 2014 yılı için ön görülen %5.3'lük enflasyon tahmini en az  %9,4 olarak gerçekleşeceği ifade edilmiştir. Efendim biz yanıldık, bütün memur ve emekliden özür dileme lütfünde dahi bulunulmamıştır.
 Memur-Sen, maalesef % 3+3’lük artışın altına imza atmıştır. Bu imza yüzünden, ilk defa memur ve emekliler olarak enflasyon farkı alamadık.
% 12 EK ZAM İSTİYORUZ
Türkiye Kamu-Sen olarak, kamu çalışanlarının kayıplarının telafisi için 2014 yılı için % 12 EK ZAM istiyoruz.
Türkiye Kamu-Sen'in, ek zam talep etmesi  bu hususta eylemlilik süreci başlatması karşısında, memurların emeğini, alın terini masada bırakıp, iktidara peşkeş çeken yetkili ama etkisiz sendikadan her zaman olduğu gibi kımıldama dahi yok.
Kamuoyunun ve memur arkadaşlarımın dikkatine sunmak isterim; milletvekilleri maaşı söz konusu olduğunda meclisteki partiler nasıl birleşiyorsa; gelin bütün memur konfederasyonları birlikte mücadeleye var mısınız?… Sizleri birlikte eyleme çağırıyor ve bu çağrıya bir cevap, bekliyoruz…
Basın yoluyla, başta büro iş kolunda çalışanlar olmak üzere; üye olsun-olmasın, hangi sendikalı olursa olsun,memurun meselesinde gelin beraber olalım. Haklarımızı savunmak adına gelin 6 Aralık 2014 Cumartesi günü birlikte Ankara meydanlarında ek zam talebimizi haykıralım…
ÇAĞRIMIZ;
Üyemiz olsun olmasın; bütün kamu çalışanlarına,
% 3 artı 3’e hayır diyenlere,
Enflasyon farkı verilmelidir diyenlere,
Hâkim ve savcılara, akademisyenlere zam yapılır iken memuru ve emeklilerini unutmayın diyenleredir!
 ÇAĞRIMIZ memura % 3 verip, vergiye % 10 zam yapılmasına karşı çıkanlaradır. 
ÇAĞRIMIZ memura % 3 verip;Cumhurbaşkanı bütçesine % 97 zam yapılmasına karşı çıkanlara,
Memura % 3 verip;Trafik cezalarına %47 zammına karşı çıkanlara,
Haksızlığa uğradım diyenlere,
Memur-Sen’in imzaladığı anlaşmayı kabul etmeyenleredir.
ÇAĞRIMIZ kayba uğrayan 2,6 milyon memur ve 1,9 milyon memur emeklisine, bütün memurlara…
ÇAĞRIMIZ ek zam en az % 12 olmalı diyenlere,
Çağrımız “Bizim ideolojimiz memurun meselesidir”, “Bizim ilkemiz önce ülkemiz”, diyerek hak ettiğini almak adına mücadelesini meşru zeminde sürdüren ve  bütün mücadelesi “Hakkı hakim kılmak ve hakkı tutup kaldırmak” olan Türkiye Kamu-Sen’e sahip çıkmaya, üye olmaya, omuz vermeye, güç katmaya davettir.
Son kez davetimizi yineliyoruz: Gelin 6 Aralık 2014 Cumartesi günü hep birlikte Ankara meydanlarında ek zam talebimizi haykırarak % 12 ek zammı alalım.
 
 Metin MEMİŞ
Türk Büro-Sen
Çankırı Şube Başkanı
 
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER