EFSANE ŞUBEYE GENÇ BAŞKAN

Türk Eğitim-Sen İstanbul 5 No’lu Şube’nin yeni Başkanı Fuat Yiğit oldu.

EFSANE  ŞUBEYE  GENÇ  BAŞKAN
Kamu çalışanlarının ve özellikle eğitim camiasının  yakından tanıdığı ve takip ettiği bir  şubedir İstanbul 5 No’lu Şube.


Eğitim çalışanlarının yılmaz savunucusu olan, sendikal hayatta yeniliklere öncülük eden, kökten çıkışlarıyla tanınan, medyanın yakından takip ettiği açıklamaları ile gündem yaratan İstanbul 5 No’lu Şube’de dinamik ve genç bir isim başkan oldu.


Kendi bünyesinde gerçek sendikacılar yetiştirip ülkemizin dört bir yanına göndererek eğitim çalışanlarına hizmet veren şubemiz, yine kendi içinden bir şube başkanı çıkararak adeta bir sendika okulu olduğunu tekrar ispat etmiştir.


Efsane Başkan Enver Demir’in ayrılması sürecinde şubenin coğrafik olarak yeniden düzenlenmesi ile oluşan yeni yönetime artık Fuat Yiğit başkanlık edecek.


İlköğretim ve Anadolu liseleri dahil çeşitli kurumlarda çalışarak eğitimin her safhasını tanıyan, ilçe başkanlığından yönetim kurulu üyeliğine kadar sendikacılığın her alanında görev yapan Yiğit Başkan, iki yıldır da profesyonel sendikacılık yapmaktadır.


Aydın bakış açısıyla tanınan genç ve dinamik Yiğit Başkanın, efsane şubeye çok şey katacağına inanıyor, başarılar diliyoruz.



Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cenk Kosova
Cenk Kosova - 13 yıl Önce

5 No'lu şubeye yakışan bir başkan,hayırlı olsun.

şahin sert
şahin sert - 13 yıl Önce

dürüst ve onurlu kişiliğiyle bu ülkeye her yerde ve konumda hizmet edebilecek. sadece devletinin ve milletinin çıkarlarını gözetecek bir kişilik ve iyi bir dosttur

deniz fettahoğlu
deniz fettahoğlu - 13 yıl Önce

fuat bey 5 nolu şube yönetiminde kendini ispatlamış,ve başkanlığı hak etmiştir,5 nolu şube kozmopolit bir bölgede etkin ve yetkin bir şubedir,eski başkan enver beyin teşkilatcı ve mücadeleci kişiliyi ve sağlam ekibi sayesinde 5 nolu şube kamu sendikacılığında örnek ve önder olmuştur.fuat beye yeni görevinde başarılar dilerim,kamu sendikaclığına çok olumlu katkıları olacağından şüphem yoktur

Ahmet Karaduman
Ahmet Karaduman - 13 yıl Önce

Hayırlı olsun Fuat başkanım.

SIRADAKİ HABER