EĞİTİM BİR SEN AÇIKLAMASI

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

EĞİTİM BİR SEN AÇIKLAMASI

EĞİTİM BİR SEN AÇIKLAMASI

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!


Anadolu Ajansı imzasıyla 6 Mayıs 2012 tarihinde geçilen “Memur Sendikalarının Hizmet Kolu Bazındaki Talepleri Komisyona Sunuldu” başlıklı haber, toplu sözleşme masasına ilişkin eğitim öğretim ve bilim hizmet kolu talepleri açısından eksik bir haberdir.

Eğitim öğretim ve bilim hizmet kolunda Genel Yetkili olarak taleplerimizi Devlet Personel Başkanlığına sunmamızdan sonra açıklanan takvim gereği Maliye Bakanlığı’nda taleplerin tasnifi noktasında ilk toplantı yapılmış ve geç saatlere kadar taleplerin ayrıştırılması sonuçlandırılamadığı için yarıda kalmıştır. 7 Mayıs 2012 tarihinde saat 10.00’da toplantı kaldığı yerden devam edecek ve toplu sözleşmeye ilişkin tekliflerimizin hangilerinin hizmet kolunda hangilerinin konfederasyon bazında genel görüşmede ele alınacağı netleştikten sonra sendika sitemizden kamuoyuna duyurulacaktır.


Haber sitelerinde Eğitim-Bir-Sen’in teklifleri arasında öğretmen ve öğretim elemanlarına “ek ödeme” konusunun olmadığına dair bilgi gerçekleri yansıtmamaktadır. Maliye Bakanlığında gerçekleştirilen ilk toplantıda 41 adet teklifimiz tasnif edilebilmişken, 30’un üzerinde teklifimiz ise Pazartesi saat 10.00’da yapılacak ikinci toplantıya kalmıştır.


Ek Ödeme konusu Maliye Bakanlığı’nda yapılan ilk toplantıda görüşülen ve eğitim öğretim bilim hizmet kolunda toplu sözleşme masasında görüşülmesi kararlaştırılan konuların en başında gelmektedir.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
fahri
fahri - 12 yıl Önce

biz resimci arkadaşlar içinde bir şeyler yaparmısınız kpss puanlarının düşmesini talep ediyoruz müzik öğretmenleri 40 la atanıyorlar bizim puanlar 70 lerde kalıyor bizide 40 la atasınlar sanat tarihi ve teknoloji tasarım derslerinede biz girelim çünkü bizim yan branşlarımız lütfen resim öğretmenleriylede ilgilenin teşekkürler

SIRADAKİ HABER