EĞİTİM-BİR-SEN BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI BOSNA-HERSEK'TE YAPILACAK

Eğitim-Bir-Sen, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’nin davetlisi olarak gideceği Bosna Hersek’te 19. Başkanlar Kurulu Toplantısını gerçekleştirecek.

EĞİTİM-BİR-SEN BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI BOSNA-HERSEK'TE YAPILACAK
Eğitim-Bir-Sen, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’nin davetlisi olarak gideceği Bosna Hersek’te 19. Başkanlar Kurulu Toplantısını gerçekleştirecek.

Eğitim-Bir-Sen’den yapılan yazılı açıklamada, Eğitim-Bir-Sen Başkanlar Kurulu’nun, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi’nin davetlisi olarak Bosna-Hersek’e gideceği belirtildi. 29 Haziran-2 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek gezi programı kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı, Saraybosna Üniversitesi Rektörlüğü ve eğitim örgütleriyle görüşmeler yapacak olan Eğitim-Bir-Sen heyeti, birçok tarihi mekanı da gezecek. Eğitim-Bir-Sen, 4 gün sürecek program çerçevesinde 19. Başkanlar Kurulu toplantısını da Saraybosna’da yapacak.
Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hilmi Ünlü, Eğitim-Bir-Sen’e gönderdiği davet yazısında, “İl başkanlarınızla yaptığınız periyodik toplantılarınızdan birini Saraybosna’da üniversitemizin mihmandarlığında yapmanızı arzulamaktayız” dedi.

Prof. Dr. Ünlü, şunları kaydetti:
“Bosna-Hersek ile Türkiye arasındaki gönül birlikteliğinin gelişmesine katkıda bulunmak, misafirimiz olduğunuz takdirde sendikanızın il liderleriyle Saraybosna’daki eğitim örgütlerini bir araya getirmeyi planladığımız toplantıda bilgi alışverişine vesile olmak, yurt dışından öğrenci kabul eden üniversitemizin eğitim olanaklarını sizlere tanıtmak, kültürler arası kaynaşmaya kapı aralamak ve sizlere Saraybosna’nın kültürel zenginliklerini tanıma fırsatı vermek arzusundayız.”


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ne güzel
ne güzel - 13 yıl Önce

şamda yaptılar suriye gitti.sırada bosna var...

Fatih
Fatih - 13 yıl Önce

Niye yapılmasın ki. Öğretmenlerin aidatlarıyla hem gezsin tozsunlar hem de buarada kendi çocuklarını hangi işe sokacaklarını halletsinler. Öğretmeni düşünen mi var?

şinasi çalışkan
şinasi çalışkan - 13 yıl Önce

kerizi bol üyesi olduktan sonra gelecek yıl da okyanus ötesinde olur.

SIRADAKİ HABER