Eğitim-Bir-Sen Eylem Kararı Aldı

Eğitim-Bir-Sen İstanbul Şubeleri 20 Ekim 2011 Perşembe günü saat 10:30 da Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER’in üslup ve tavrına karşı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde eylem yapacak

Eğitim-Bir-Sen Eylem Kararı Aldı
Eyleme sendikalı sendikasız tüm eğitimciler davet edildi.
Son üç aydır Milli Eğitim Bakanlığının söylem ve uygulamalarını dikkatle takip eden Eğitimciler Birliği Sendikası İstanbul Şubeleri üyelerinden gelen yoğun tepkiler üzerine, testi kırılmadan önce Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER’i bir kez daha uyarma kararı aldı.

Ömer DİNÇER’in öğretmenlerin toplumsal statülerini zedeleyici beyanları, rotasyon söylentileri ve bağış genelgesine istinaden başlattığı inceleme ve soruşturmalar, sonunda eğitimcileri harekete geçirdi.

Eylem 20 Ekim 2011 Perşembe günü saat 10:30 da İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde gerçekleştirilecek.





Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
adem toprakoğlu
adem toprakoğlu - 13 yıl Önce

maalesef ektiğimizi biçiyoruz.hep destek tam destek parolasıyla hükümete yaslanır,partinin memur kolları gibi bir tavır çizersek sonunda geleceğimiz noktanın bu olması kaçınılmazdı.bu gün el öpen yarın ayak başka bir günde başka bir yer öpmeye maalesef mahkumdur.yanlış yaptık yol yakınken yavaş yavaş dönelim

ali aydın
ali aydın - 13 yıl Önce

vay be adamlar birden erkekleştiler. ağababalarınız kızmasın sonra.bi daha düşünün bence.yol yakınken.

ALPASLAN
ALPASLAN - 13 yıl Önce

YOLA DEVAM AMA BEŞİR ATALAY VE BU BAKANLA DEĞİL....!

GASSAL
GASSAL - 13 yıl Önce

Hangi dağda kurt öldü.Sizin eyleminize de inanmam.Bitiksiniz.

ahmet güleryüz
ahmet güleryüz - 13 yıl Önce

şimdiye kadar aklınız nerdeydi kardeşim diye sorarlar.yazılan yorumları okudum az bile yazmışlar. ilgili sendikanın yetkili ve üyeleri iktidarın değil devletin memuru olsunlar. yapacakları eyleme tam destek veriyor.cesaretlerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum.

SIRADAKİ HABER