EĞİTİM İŞ OKUL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU ..

EĞİTİM İŞ OKUL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU ..

İstanbul İlinde Yeniden ve İlk Defa Müdür atamaya ilişkin Sözlü Sınav Sonuçlarının açıklanmasının ardından gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü diğer bir çok ilden farklı olarak sonuç listelerini yayımlamamış aksine herkesin bireysel erişimine açmıştır.

İstanbul’daki komisyonların çalışma sistemini herkes çok iyi bilmektedir. Burada akla gelen ve hiç de yabana atılmaması gereken konu listelerin önceden hazırlandığı ve bu adaylara yüksek puanlar verildiği yönündedir.

Adını anmaya bile gerek duymadığımız malum bir sendikanın şube yöneticileri ilçe müdürü yapıldıktan sonra şimdi de ilçe yöneticilerine 100 puan verilmiş, yönetici yapılmak istenenlere en az 90 puan sınırında puanlar verilmiştir.

Sonuçları Milli Eğitim Müdürlüğü gizlese de ortalıklarda dolaşmaktadır. Yılların müdürlerinin, herkes tarafından takdir gören bir çok öğretmen barajı aşamazken ilçe temsilcilerinin yüksek puan almaları, diğer sendikalardan hiçbir adayın bu puanlara layık görülmemesi tesadüf olamaz.

Örneğin; Bahçelievler, Beşiktaş,Silivri, Bakırköy, Kağıthane, Sarıyer temsilcilerinin 100 tam puan almaları, Beyoğlu 99, Şişli 98, Güngören 96, Bağcılar 94, Beylikdüzü 94, puan almışlarsa bu nasıl tesadüf olabilir.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün listeyi açıklamasını bekliyoruz. Herkesin görüşüne açmasını bekliyoruz. Bu listeler açıklanmaz ise şaibenin üstüne oturanların şaibeleri adeta tasdiklenmiş olacaktır.

Malum sendika üyesi olup da düşük puan alanlar yok mudur? Tabii ki vardır. Bu hem savunma yapabilmek adınadır hem de kendi içerilerinde yer alan beyaz zenci tartışmasının sonucudur. Bu durum da kabak gibi ortaya çıkmıştır. Bu tabii ki bizim konumuz değildir fakat bu yaklaşımla bizi kandırmayı düşünenler yanılmaktadırlar.

Bu listelere birkaç ekleme daha yapmak istiyor ve Şube Yöneticilerinin puanlarını veriyoruz…

1 Nolu Şube Yöneticisi(Kadrosu Güngören’de ) F.C. :91

1 Nolu Şube Yöneticisi Ö.Ç. :98

3 Nolu Şube Yöneticisi(Kadrosu Kadıköy’de) H.İ.K. :100

6 Nolu Şube Başkanı(Kadrosu Kağıthane’de) İ.Ş. :100

6 Nolu Şube Yöneticisi(Kadrosu Beşiktaş’ta) A.A. :99 (Başkana ayıp olmasın diye 100 verilmemiş olsa gerek)

6 Nolu Şube Yöneticisi(Kadrosu Beşiktaş’ta) K.B. :100

6 Nolu Şube Yöneticisi(Kadrosu Sarıyer’de) T.Ş.  :98

6 Nolu Şube Yöneticisi(Kadrosu Kağıthane’de) H.Ç. :100

6 Nolu Şube Yöneticisi(Kadrosu Beşiktaş’ta) S.I. :100

6 Nolu Şube Yöneticisi(Kadrosu Sarıyer’de) M.K.   :99

Bu listeler ve yaptığımız gezilerde elde ettiğimiz bilgiler gösteriyor ki il müdürlüğü, ilçe müdürlüğü ile yetinmeyenler şimdi de okul müdürlüklerini istila etmektedirler. Bununla da yetinmeyecek olan bu zihniyet için sırada müdür yardımcılıkları vardır. Kendi içlerinde dahi çelişkiler yaşamakta ve kendi üyeleri arasında dahi ayrıma gidebilen bu anlayış er yada geç sona yaklaşacaktır. Bize düşen dirayetli, akıllı ve sabırlı olmak, dik durmayı başarabilmek, doğruları herkesle her platformda paylaşmaktır.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bugün itibariyle başvuruda bulunarak puanlarla ilgili talepte bulunduk. Bu henüz başlangıçtır ve arkası mutlaka gelecektir. B planı hazır olanlar unutmasınlar ki bizim planlarımız da daima hazırdır ve zamanı gelince gereği yapılacaktır.

Dilekçemizi sizinle paylaşıyoruz.

Eğitim İş İstanbul 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu

Dilekçe

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER