Eğitimcilerden Öğretmenler Günü için futbol turnuvası

Eğitimcilerden Öğretmenler Günü için futbol turnuvası

Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şubesi olarak bu sene 6.’sını düzenlediğimiz “24 Kasım Öğretmenler Günü Kupası” Halı Saha Futbol Turnuvasında ilk maçlar 6 Ekim 2018 tarihinde, saat 14:00’te oynanmaya başlandı. Gaziantep’te eğitim çalışanları yine futbol dolu günlerle buluştu. 6. Geleneksel “24 Kasım Öğretmenler Günü Kupası” Halı Saha Futbol Turnuvasına 60 takım katıldı.

Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şubesi olarak Eğitim çalışanları arasında dostluğu, kardeşliği, birliği, berberliği, sosyal dayanışmayı, moral ve motivasyonu yükseltmek amacıyla sosyal ve sportif faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Futbol Turnuvamızda maçlar METRO Mağazası batısındaki FC SPORLAND Halı Saha’da yapılmaktadır. Gaziantep’te eğitim çalışanlarını yine futbol dolu, spor dolu günler yaşıyorlar. Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan bir çok sporcu ve sporsever, çocuklarıyla birlikte spor yapmak, takımlarını desteklemek ve maçları izlemek için FC SPORLAND Halı Saha’ya teşrif ettiler. FC SPORLAND Halı Saha’nın yeşillikler içerisinde doğadan bir köşe olan ortamı maçları ve eğitim çalışanlarını olumlu yönde etkilemeye devam ediyor. Eğitim çalışanları okullarının yorucu ve stresli ortamından uzaklaşarak stres attılar ve pozitif enerji depoladılar.

6. Geleneksel “24 Kasım Öğretmenler Günü Kupası” Halı Saha Futbol Turnuvamız 24 Kasım 2018 tarihine kadar hafta sonları (Cumartesi ve Pazar günleri) saat 14:00 ile 18:00 arasında FC SPORLAND Halı Saha’da oynanmaya devam edecektir.

Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şubesi olarak Turnuvaya üyelerimizi ve bütün eğitim çalışanlarını davet ediyoruz

Turnuvamıza katılan bütün takımlara Turnuva Tertip Heyeti ve Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şube Yönetim Kurulu olarak başarılar diliyoruz.

Bekir AVAN

Şube Başkanı

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER