Genel Başkan: Türk’ün Çelik Yumruğu İhaneti Yok Edecek, Tüm Bebekler Huzurla Büyüyecek

Suriye’de PKK/YPG terör örgütleri tarafından atılan roket ve havan mermileri sonucu Şanlıurfa'nın Akçakale, Ceylanpınar ile Mardin’in Nusaybin ilçelerinde 1’i bebek 7 kişinin şehit olması, 85 kişinin yaralanması yüreklerimizi dağladı.

Genel Başkan: Türk’ün Çelik Yumruğu İhaneti Yok Edecek, Tüm Bebekler Huzurla Büyüyecek

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, hain saldırıyı nefretle kınadı.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileyen Geylan,  “Devletimiz, terörün kökünü kazıyarak, sadece ülkemizi değil tüm bölgeyi huzura kavuşturacak.

Barış Pınarı Harekâtı’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu’ya da Allah’tan rahmet dileyen Geylan, “Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi yakınlarındaki Türk Silahlı Kuvvetleri üssüne terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Tel Rıfat’tan havanlı saldırı düzenlenmesi sonucu 5 askerimiz yaralandı. Askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Geylan, “Bu vatan topraklarının bütünlüğü, huzuru için gözünü kırpmadan canını veren yiğitlerimiz; gözünüz arkada kalmasın. Dünya bilsin ki, Türk’ün çelik yumruğu ihaneti yok edecek, tüm bebekler huzurla büyüyecek.

Bebeklerin, çocukların, masum insanların hayatına kast eden terör örgütlerinin layığını bulması için devletimizin ve Türk askerinin büyük bir seferberlik başlattığını bildiren Geylan, “Bölücü, ayrılıkçı, hainlikle beslenen, bebeklerin, çocukların kanı eline bulaşmış olan terör örgütlerine gereken ders verilecek ve hem sınırlarımız içinde hem de sınırlarımız dışında tüm terörist unsurların kökü kazınacaktır.

Terör örgütleri ve destekçileri akıttıkları kanda boğulacaktır. Milletimiz terörle mücadelede devletimizin sonuna kadar yanındadır. Dualarımız Mehmetçiğimizledir.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2019, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER