HANEFİ BOSTAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ ...

YRD. DOÇ. DR. M. HANEFİ BOSTAN, TÜRK EĞİTİM-SEN İSTANBUL 1 NOLU ŞUBE'NİN İSTANBUL’DA DÜZENLEDİĞİ OLAĞAN KONGRESİ’NDE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

HANEFİ BOSTAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ ...
Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, Türk Eğitim-Sen İstanbul 1 Nolu Şube’nin İstanbul’da düzenlediği Olağan Kongresi’nde yeniden başkan seçildi. Bostan, “Seçimin kamu çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Zorlu bir dönem başlıyor” dedi.
Marmara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Türk Alman Üniversitesi ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Kredi Yurtlar Kurumundan seçilen delegelerin katılımıyla yapılan kongrede Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan seçime katılan bütün delegelerin oyunu alarak yeniden Şube Başkanlığına seçildi.
Kongre Kartal Türk Eğitim-Sen Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Bostan, oylama öncesi yaptıkları çalışmaları Türk Eğitim-Sen delegelerine slayt gösterisi ile anlattı. Slayt gösteriminin ardından ise başkanlık seçimi için oy kullanım işlemi gerçekleştirildi. Sandıktan toplam 70 oy çıktı. Akşam 17.00’ye kadar süren oy kullanımının ardından Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan tekrardan Türk Eğitim-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı seçildi.
BOSTAN: “ZORLU BİR DÖNEM BAŞLIYOR”
Başkan Bostan burada yaptığı konuşmada, kamu çalışanlarının özlük haklarından vazgeçmemeleri gerektiğini belirterek, “Seçimin kamu çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Zorlu bir dönem başlıyor. Daha fazla mücadele etmemiz gereken konular gündemde şu anda. Ben bunu kesinlikle başaracağımıza inanıyorum. Yeter ki mücadele azmimiz olsun, yeter ki kamu çalışanları dimdik ayakta dursun. Özlük haklarına sahip çıksın. Gerisi daha kolay olacaktır. Daha kolaylaşacaktır. Bu nedenle bu zorlu süreçte kamu çalışanlarının bizim yanımızda olmasını, dik duruşlarını devam ettirmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Şube Yönetim Kuruluna seçilen diğer üyeler ise şöyle: "Dr. Vedat Genç, Dr. Erhan Sancak, Turgut Kadder, Kudret Özmen, Doç. Dr. Şaziye Abdurrahmanoğlu". Denetleme Kuruluna; Prof. Dr. Gülay Öğün Bezer, Prof. Dr. İsmail Usta, Doç. Dr. Cemalettin Şahin, Disiplin Kuruluna ise Doç. Dr. Ali Kızılet, Alparslan Çepni ve Eray Yurtkulu seçildi.

hürrriyet
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER