Hasanpaşaoğlu'ndan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü'ne Açık Mektup

Türk Eğitim Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'ya açık bir mektup yazarak birtakım eleştirilerini dile getirdi.

Hasanpaşaoğlu'ndan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü'ne Açık Mektup

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent Yazıcı'ya Açık Mektup!

Hakkında yapılan soruşturma neticesinde kademe ilerlemesini durdurma,birden çok maaş kesimi cezası ve gene birden çok kınama ve uyarı cezaları alan ve müfettişlerin ÜZERİNDEN İDARECİLİK GÖREVİ ALINIP BAŞKA BİR İLÇEYE ÖĞRETMEN OLARAK VERİLMESİ GEREKİR yönünde idari teklif getirdikleri Çekmeköy Alemdağ İlkokulu Müdürü Mahir Dönmez hakkındaki bu İDARİ TEKLİFİ ÜZERİNDEN 1 YILDAN FAZLA SÜRE GEÇMESİNE rağmen neden uygulamadınız ?

Geçici olarak Beykoz Türker İnanoğlu İlkokulu'na Müdür olarak görevlendirmenizin sebebi neydi ?

1 yıllık görevlendirme sonucu tekrar Alemdağ İlkokulu'na neden verdiniz ?

Okuldaki bir çok öğretmenle problem yaşayan, bunlar soruşturma dosyasına da yansıyan ve karşılığında ceza alan bu müdürün aynı okula tekrar verilmesi çalışma barışını bozmayacak mıdır ?

Soruşturma dosyası içeriğine girmeye gerek duymuyorum çünkü yok yok !

Madem müfettişlerin verdiği kararı uygulamayacaktınız neden soruşturma yapılmasına izin verdiniz !

Şeriatın kestiği parmak niçin acıdı ?

Bu adı geçen müdür Eğitim Bir Sen Çekmeköy İlçe Başkanı olduğu için mi ?

Bu kararın uygulanmasını engellemek için kimler size baskı kurdu ?

Kamuoyuna vereceğiniz makul bir cevap var mıdır ?

Tek bir maaş kesim cezası alıp il disiplin kurulunca bu ceza  kınamaya düşürülmesine rağmen idari teklif getirip başka okula gönderdiğiniz Türk Eğitim Sen mensuplarına söyleyecek sözünüz var mı ?

Haklıdan değil güçlüden yana olmayı seçtiğiniz için vicdanen huzurlu musunuz ?

Biz sizi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü zannederken siz  Eğitim Bir Sen Mensuplarını Koruma ve Kollama  Derneği Başkanı oldunuzda bizler mi haberdar değiliz? 

Size son sözümüz şu olsun;

"Allah size, mutlaka emanetleri ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder. Allah size ne kadar güzel öğütler veriyor! Şüphesiz Allah her şeyi işitici, her şeyi görücüdür." Nisâ Suresi -58"

YORUM EKLE
YORUMLAR
Veli
Veli - 3 yıl Önce

Mahir Bey okulumuza cok emek verdi. Gidisine cok uzulmustuk. Donus haberine de cok sevindik. Meyve veren agacin taslanmasini istemiyoruz.

Gunduz lacin
Gunduz lacin - 3 yıl Önce

Baskan bana yapilani biliyorsunuz ben sehit yakini olarak kamuda istihdam olarak calisyorum bingolun kurdu benle ograsti halen bu zat mudurluk yapiyor Allaha havale ediyorum

Nesimi
Nesimi - 3 yıl Önce

Başkanım bu yapılan sade şimdiki millieğitim müdürünün yaptığı bir şey değil sizde biliyorsunuz MEB malum sendeki bir çete tarafından yönetilmektedir makamda oturanlar sadece kukladır.Rabbim ıslah eylesin

SIRADAKİ HABER