Hilmi Taner güven tazeledi

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Antalya 1 Nolu Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile seçime gidilen genel kurulda, kurucu şube başkanı Hilmi Taner güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçildi.

Hilmi Taner güven tazeledi

Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanlığı’nın, 1. Olağan Genel Kurulu, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel kurula Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Merkez yöneticileri Gökhan Öztürk ve Erdinç Öztaş ile Hürriyet Sağlık Sen Antalya Temsilcisi Mustafa Gül ve üyeler katıldı. Genel kurulda divan başkanlığına seçilen Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Öztürk, delegelere teşekkür ederek Hürriyetçi Eğitim Sendikası’nın bugüne kadar yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çalışmalarından dolayı sendikanın Antalya yönetici ve üyelerine teşekkür etti. Genel Başkan Yardımcısı Erdinç Öztaş ise, Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya teşkilatına teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi. Tek liste ile seçime gidilen genel kurulda, kurucu şube Başkanı Hilmi Taner güven tazeleyerek tekrardan başkanlık görevine seçildi.

“ÜYE SAYISI 712’YE ULAŞTI”

Genel kurula katılanlara teşekkür eden Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şubesi’nin kurucu Başkanı Hilmi Taner, Antalya genelinde 2022 yılı Mayıs ayında 89 olan üye sayılarının, 2023 yılı Mayıs ayında 712’ye ulaştığını bildirdi ve yüzde 800 gibi müthiş bir büyüme oranı yakalayarak rekor kırdıklarını söyledi. Eğitim iş kolunda yeni bir sendika olmalarına rağmen, sendika yöneticileri olarak kendilerinin bu alanda yeni olmadıklarını ve aksine son derece tecrübeli olduklarını kaydeden Taner, eğitim alanında çalışanların hangi sendikaya üye olduğuna bakılmaksızın destek olmaya, sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Eğitim çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Taner, her yerde ve her ortamda güler yüzlerinin ve samimi duruşlarının en büyük sermayeleri olduğunu söyledi.

GÜVEN TAZELEDİLER

Konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidildi. Kurucu Şube Başkanı Hilmi Taner önderliğindeki tek liste ile Taner ve ekibi güven tazeleyerek tekrardan göreve seçildi. Taner ve ekibi, Antalya’da eğitim çalışanlarının güçlü ve gür sesi olmaya daha güçlü ve emin adımlarla devam edeceklerini kaydetti.

antalyasonhaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER