Hürriyetçi Eğitim Sen'den TBMM Ziyareti

Hürriyetçi Eğitim Sen Yönetim Kurulu üyeleri TBMM'yi ziyaret ederek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile farklı partilerden milletvekilleri ile görüştüler.

Hürriyetçi Eğitim Sen'den TBMM Ziyareti

Hürriyetçi Eğitim Sen  Genel Başkanı Levent Kuruoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri TBMM'yi ziyaret ederek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile farklı partilerden milletvekilleri ile görüştüler. Eğitimin sorunlarının konuşulduğu görüşmelerle ilgili olarak sendikadan şu açıklamalar yapıldı: 

"Genel Başkanımız ve Merkez Yönetim Kurulumuz, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret ederek eğitim çalışanlarının sorunları üzerine sohbette bulundular. Sendikamızı ve hedeflerimizi anlattılar. Yakın ilgisi ve nazik kabulleri için teşekkür ederiz.

TBMM’de İYİ Parti Grup Başkanvekili Sn Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Milletvekilleri Sn Fahrettin Yokuş, Sn Bedri Yaşar, Sn. Yasin Öztürk, CHP M.vekili Sn Çetin Arık, Zafer Partisi M.vekili Sn. İsmail Koncuk’u ziyaret ettik. Eğitim çalışanlarının sorunlarını hakkında sohbette bulunduk."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER