Hürriyetçi Eğitim Sen Giresun'da Toplandı

Giresun’da eğitim çalışanları hürriyet meşalesini yaktı.

Hürriyetçi Eğitim Sen Giresun'da Toplandı

Millî Mücadeleye 2 Gönüllü Alay (42. ve 47. Alaylar) ile katılan Giresun uşakları, hürriyete olan bağlılıklarını sendikal alanda da gösterdi. 

Giresun İl Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu tanışma gecesi adeta bir gövde gösterisine dönüştü. Genel Başkan Sayın Levent Kuroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Gökhan Öztürk ve Kurucular Kurulu üyesi Ayhan Dodur’un katılımlarıyla gerçekleşen geceye katılanlar sendikal alanda tüm eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılayacak yeni bir sendikanın kurulduğuna tanıklık etti.

“Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür eğitim çalışanı” sloganıyla yola çıkan Hürriyetçi Eğitim-Sen ailesinin kısa sürede salonlara sığmaz hale gelmesi eğitim çalışanları arasında büyük heyecan ve sevinç yarattı. Genel merkez yöneticileri ile eğitim çalışanlarının protokol kuralları olmadan omuz omuza bir arada olduğu gecede birlik ve beraberlikten doğan mutluluk dile getirildi.

İl Temsilcisi Tekin Akdağ yaptığı konuşmaya; hürriyeti seçen tüm değerlere teşekkür ederek başladı. Sendikanın manifestosunu anlatan konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Genel Başkan Levent Kuruoğlu, Giresun’da sendikamızın gördüğü ilgi karşısında duyduğu mutluluğu belirttikten sonra Türkiye’de sendikal anlayışın nasıl değişeceğine herkes şahit olacak; bizim sendikamız birinin hakkını alıp diğerine veren bir sendika olmayacak haklının hakkını alması için mücadele eden bir sendika olacak dedi. Konuşmasının ardından tüm üyelerin sorularını tek tek yanıtlayan Kuruoğlu, sendikal alandaki camdan kulelerin yıkılacağının mesajını verdi.

Konuşmaların ardından gece Sinan Koca eşliğinde söylenen şarkılarla devam etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2022, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER