Hürriyetçi Eğitim Sen hızla büyümeye devam ediyor

Hürriyetçi Eğitim Sen Kahramanmaraş'ta,Adana'da,Kütahya'da ve Kayseri'de yeterli üye sayısına ulaşarak yeni şubelerini açmıştır.

Hürriyetçi Eğitim Sen hızla büyümeye devam ediyor

Hürriyetçi Eğitim Sen  her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ülkemiz genelinde Hürriyetçi Eğitim Sen'e  olan teveccühün neticesinde şube açılışları hızla devam ediyor. 

Kahramanmaraş’ta görev yapan sadece eğitim çalışanlarının değil kamu çalışanlarının büyük ilgi ve alakası ile gerçekleşen şube açılışında konuşan Hürriyetçi Eğitim Sen  Genel Başkanı Sayın Levent KURUOĞLU “Kahramanmaraş'ta faaliyetlerine Nisan ayında başlayan Hürriyetçi Eğitim Sen kısa sürede şube yeter sayısına kavuşmuş, Banka promosyonları kazanımıyla Türkiye'ye örnek olmuş, başarılı çalışmaları ile bizleri gururlandırmıştır. Başta Şube Başkanımız Bünyamin Özberk olmak üzere Kahramanmaraş şube yöneticilerimizi, ilçe başkanlarımızı, sendikal mücadelemize omuz veren eğitim çalışanlarını kutluyorum. Kahramanmaraş tarihiyle, geçmişiyle, İstiklal ve Hürriyet mücadelesiyle rüştünü ispatlamış, cennet vatanımızın en mümtaz şehirlerindendir. Kurtuluş Savaşı'nda verdiği eşsiz mücadele ile de İstiklal Madalyası ile ödüllendirilen Kahramanmaraş, bugün ise ülkemizde sendikal bağımsızlık mücadelesinin de madalyasını almıştır. Şubemiz ülkemize, milletimize, eğitim çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış ardından geniş katılımlı gerçekleştirilen yemekli toplantıda söz alan Şube Başkanı Bünyamin Özberk, “Kahraman kent ve onun kahraman eğitimcileri bizleri yalnız bırakmadı. Kahramanmaraş kendisine yakışanı yaptı. Hürriyet diyen tüm gönül dostlarına şükranlarımı sunuyorum." Şeklinde konuştu.

Yine Hürriyetçi Eğitim Sen Kütahya'da da yeterli üye sayısını elde ederek yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.Kahvaltı organizasyonu ile başlayıp şube açılışı ile devam eden organizasyon büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleşti.
Açılış programımına Genel Başkan Sayın Levent Kuruoğlu ile Genel Merkez yöneticilerimiz Erdoğan Aktaş, Erol Usta, Erdinç Öztaş, Gökhan Öztürk, Eskişehir İl Temsilcisi Oğuz İduğ ve yönetim kurulu, Afyon İl Temsilcisi Özkan Mutluer ve Bursa Şube Yönetimi katıldı.
Şube Başkanı Murat Sunguralp Kocabaş'ın açılış ve selamlama konuşması ile başlayan kahvaltılı toplantımızda daha sonra söz alan Genel Başkan Yardımcımız Erdoğan Aktaş, "Toplantıya uzaktan yakından katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Öğretmenler gününü kutladığımız bu hafta da hem öğretmenlerimizle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu hem de şubemizin açılış töreninin gururunu yaşıyoruz."dedi. Hayalimizdeki “Halil İbrahim sofrasını” sizlerle kurduk diyen Aktaş, sendikamız tüm eğitim çalışanlarını kucaklamaktadır diye devam etti.

Hürriyetçi Eğitim Sen Adana ve Kayseri'de de yeni şubelerine kavuştu.Hürriyetçi Eğitim Sen Kayseri Şubesi, Hürriyetçi Eğitim Sen  Genel Sekreteri  Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Genel Başkan Yardımcıları  Ali İhsan Öztürk ve Erdinç Öztaş'ın katıldığı törenle açıldı.. Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Sayın Levent Kuruoğlu, Genel Sekreteri Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Erdinç Öztaş, Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Öztürk'ün katıldığı muhteşem gecede Adana İl Başkanı Ergün Ayyıldız ve ekibinin ev sahipliği gönülleri fethetti.

Şeffaf sendikacılığın, üyeleri sayı değil DEĞER olarak görmenin, demokratik kültür ve yönetim yapısının, ÖĞRETMENİN ve Eğitim Çalışanlarının ÖZNE olduğu sendikacılığın, her şeyden önemlisi siyasetten bağımsız sendikacılık yapılabileceğinin anlaşıldığı bir gece oldu.

Gecenin sonunda Genel Başkan Sayın Levent Kuruoğlu,
"Buradaki muazzam çalışma azminin Adana'nın en ücra köşesindeki okulda bile hissedileceğine inancım tamdır. Bu hislerle gür bir sesle diyorum ki;
Evet, biz doğru Adresiz.
Andolsun Hürriyete.
Gülümse Türkiye biz geliyoruz.
" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER