Hürriyetçi Eğitim Sen otizmli oğluyla derslere giren Filiz Biber'i yılın annesi seçti

Sosyal duyarlılığı ilke haline getiren bir sendika olarak yola devam eden Hürriyetçi Eğitim Sen otizmli oğluyla birlikte derslere giren ve hiç devamsızlığı bulunmayan Filiz Biber'i yılın annesi ödülüne layık gördü.

Hürriyetçi Eğitim Sen  otizmli oğluyla derslere giren Filiz Biber'i yılın annesi seçti

Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şubesi  tüm fedakar anneler nezdinde Sayın Filiz Biber'i "Yılın Annesi" seçti. Sosyal duyarlılığı ilke haline getiren bir sendika olarak yola devam eden Hürriyetçi Eğitim Sen otizmli oğluyla birlikte derslere giren ve hiç devamsızlığı bulunmayan Filiz Biber'i yılın annesi ödülüne layık gördü.Manisa'da otizmli oğluyla birlikte okula gidip dersleri takip eden, 16 yaşındaki oğluna hem anne hem de yeri geldiğinde öğretmenlik yapan Filiz Biber yılın annesi seçildi.

 Manisa'da otizmli oğluyla birlikte okula gidip dersleri takip eden, 16 yaşındaki oğluna hem anne hem de yeri geldiğinde öğretmenlik yapan Filiz Biber yılın annesi seçildi. Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı programıyla Filiz Biber'e yılın annesi plaketi ve çiçek takdim edilirken, otizmli Yağız Biber mutluluğunu annesini öperek gösterdi.

Her yıl mayıs aylarının ikinci pazarı kutlanan Anneler Günü öncesinde Hürriyetçi Eğitim Sen tarafından şehirdeki bir otelde düzenlenen kahvaltı programıyla yılın annesi seçilen Filiz Biber'e plaket ve çiçek takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER