Hürriyetçi Eğitim Sen, promosyon ihalesi için ‘Beceriksizlik’ dedi

Hürriyetçi Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Adem Ellialtıoğlu ile İzmit İlçe Temsilcisi Mehmet Duman, 10 Şubat’ta yapılan promosyon ihalesine, “Beceriksizlik” sözleriyle tepki gösterdiler

Hürriyetçi Eğitim Sen, promosyon ihalesi için ‘Beceriksizlik’ dedi

Hürriyetçi EğitimSen Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Adem Ellialtıoğlu ile İzmit İlçe Temsilcisi Mehmet Duman, promosyon ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamaya depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan sendikalı yöneticiler; “Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bildirimi üzerine İzmit’teki eğitim çalışanları adına yapılan promosyon ihalesine, 10 Şubat Cuma günü Hürriyetçi Eğitim Sen İzmit Temsilcisi olarak Şube Yöneticilerimiz Âdem Ellialtıoğlu ve Cem Şahin ile birlikte katıldık” dediler.

“KABUL ETMİYORUZ”

Ellialtıoğlu ve Duman, “Bankaların verdiği komik tekliflere karşı 2 defa sesimizi yükselterek karşı çıktık. Sonrasında bu hayal kırıklığının yerine yeni ihale beklerken Yetkili Sendika ile birlikte İzmit İlçe Milli Eğitim’in QNB Finans Bank’la 3 yıllığına 16 bin 600 liraya anlaştığını öğreniyoruz. Beceriksizliğinize yazıklar olsun demekten kendimizi alamıyoruz.Hür iradenin sendikası olarak bu beceriksizliği kabul etmiyor ve mücadeleye devam diyoruz” dediler.

Kocaeli Gazetesi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER