Hürriyetçi Eğitim-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği İftarda Bir Araya Geldi

Hürriyetçi Eğitim-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği BT Saraylı Düğün ve Konferans Salonunda düzenlenen iftar programında Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Sayın Levent Kuruoğlu ve Genel Başkan yardımcısı Gökhan ÖZTÜRK ile bir araya geldi.

Hürriyetçi Eğitim-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği İftarda Bir Araya Geldi

Hürriyetçi Eğitim-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği BT Saraylı Düğün ve Konferans Salonunda düzenlenen iftar programında Hürriyetçi Eğitim Sen  Genel Başkanı  Levent Kuruoğlu ve Genel Başkan yardımcısı Gökhan ÖZTÜRK ile bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan İl Temsilcisi Ömer ÖZYAVUZ çalışmalar hakkında bilgi vererek bu konudaki sendikanın hedeflerinden bahsetti. Ardından sözü alan Genel Başkan Levent KURUOĞLU Şanlıurfa'da çok kısa bir sürede teşkılatlanmanin olmasından ötürü teşekkür ederek bir çok olanda Hürriyetçi Eğitim Sen'e olan ilgiden bahsetti. Ayrıca Hürriyetçi Eğitim Sen  olarak ilkeleri,vizyonu ,misyonu ve eğitim çalışanların yaşamış olduğu sıkıntılardan bahsederek çözümün ileriye dönük Hürriyetçi Eğitim-Sen'de olacağını altını çizerek dile getirdi.

Programın sonunda çekilen hatıra fotoğraflarında uyelerdeki ilgi alaka ve heyecan  görülmeye değerdi. Bu da Şanlıurfa'da tututaşan Hürriyet ateşinin sönmemek üzere alev aldığını gösteriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER