HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN’DEN KARARLILIK MESAJI

Manisa’da 450 üyesi bulunan Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şubesi olağan dayanışma programının 2’incisini gerçekleştirdi. Üyeler arasında ilişkileri güçlendirmek amacıyla yapılan programda konuşan Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Haldun Bilgi, “Her zaman mücadelemize devam edeceğiz. Her zaman dik durmaya devam edeceğiz.” dedi.

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN’DEN KARARLILIK MESAJI

Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şubesi, geçen yıl ilkini düzenlediği olağan dayanışma programının 2’incisini gerçekleştirdi. Giritligil Hotel’de düzenlenen dayanışma programına yoğun ilgi gösterildi.

"ARTIK SALONLARA SIĞMIYORUZ"

Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Haldun Bilgi, geçen sene 95 kişiyle yaptıkları bu toplantıyı bu yıl 250’den fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti, katılan herkese teşekkür etti. Bilgi, “Genel başkanımızın çıktığı bu yolda onun yanında olmaya, haksızlık noktasında ona destek için bu yolculuğa hep birlikte çıktık.  İlk etapta acabalarla yola çıktık ama hep inanmıştık. Şimdi görüyoruz ki salonlara sığmıyoruz. Öyle bir hal aldı ki meydanlara sığmıyoruz. Hepinize binlerce kez teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.  

"HAK MÜCADELESİ KUTSAL BİR MÜCADELEDİR, AYAKLAR ALTINA ALINAMAZ"

Türkiye’de Hürriyetçi Eğitim Sendikası kurulana kadar sendikacılığın yapılmadığını vurgulayan Bilgi, sendikacılığın nasıl olduğunu hayata geçirdikleri eylemlerle bütün sendikalara gösterdiklerini belirtti. Bilgi, “Hak mücadelesi kutsal bir mücadeledir, ayaklar altına alınamaz. Bizler Hürriyetçi Eğitim Sendikası olarak hakkı tutup yerden kaldırdık. Genel başkanımızla gurur duyuyoruz. Çünkü burada bir protokol yok. Genel başkanımız, genel sekreterimiz üyelerimiz arasında oturuyor. Hürriyetçi Eğitim Sendikasına destek veren, katkı sunan bütün üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Hürriyetçi Eğitim Sendikası olarak her zaman mücadelemize devam edeceğiz. Her zaman dik durmaya devam edeceğiz. Hepiniz baş tacısınız” dedi. 

"LİYAKAT ORTADAN KALKTI KAMUDA MUTSUZ ÇALIŞANLAR KİTLESİ OLUŞTU"

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Türkiye’de ilk toplantıların birini Manisa’da yaptıklarını ifade etti. Kuruoğlu, hiçbir zaman siyasetin arka bahçesi bir sendika olmadıklarını vurgulayarak, Türkiye’de siyasetin arka bahçesi olan sendikaların kamu çalışanlarını açlığa mahkum ettiğine dikkat çekti, liyakatin ortadan kalkması nedeniyle kamuda mutsuz çalışanlar kitlesinin oluştuğunu kaydetti. Kuruoğlu, Türkiye’de 285 eğitim sendikasının kurulduğunu, bunlardan 200’den fazlasının 200-300 üyeyi geçemeden kapandığını ya da hayatlarını devam ettirmeye çalıştığını söyledi. Programa Hürriyetçi Sendikalar (Hür-Sen) Konfederasyonu ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu da katıldı. Emekli olan sendika üyelerine plaket ve çiçek takdim edildi. 

manisadenge.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER