Hürriyetçi Sağlık Sen Genel Başkanı Birinci: Maaş Farkı Ve Nöbet Ücretleri Hala Ödenmedi!

Hürriyetçi Sağlık Sen Genel Başkanı Muhammed Birinci, sağlık çalışanlarının nöbet ücretlerinin hala yatırılmadığını belirtti.

Hürriyetçi Sağlık Sen Genel Başkanı Birinci: Maaş Farkı Ve Nöbet Ücretleri Hala Ödenmedi!

Hürriyetçi Sağlık Sen Genel Başkanı Muhammed Birinci, sağlık çalışanlarının nöbet ücretlerinin hala yatırılmadığını belirtieken bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamanın tam metni şu şekilde:

MAAŞ FARKI VE NÖBET ÜCRETLERİ HALA ÖDENMEDİ

Teşekkürü değil, insanca yaşamayı hak eden sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına reva görülen ücret artışı, ne yazık ki yoksulluk sınırının altında bırakılmıştır.

Gerçek enflasyonun altında ezilen çalışanları görmezden gelenler her geçen gün çalışanların karşısına yeni sorun ve mağduriyetler çıkarmaya devam ediyor.

Bu denli umursuz, bu denli ıslah olmaz, ders çıkarmaz. emeğe ve alın terine saygıdan uzak bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız ki, daha ne kadar, daha nereye kadar demekten kendimizi alamıyoruz. 

Son olarak, bazı illerimizde maaş farklarının ve sağlık çalışanlarının nöbet ücretlerinin hala yatırılmamış olması, bir çok çalışanın mağduriyetine ve belirsizlik ortamı nedeni ile endişe içine girmesine neden olmuştur.

Beklentimiz, maaş farklarının ve nöbet ücretlerinin bir an önce ödenmesidir. 

Çalışanlar Lütuf Değil, Kazanılmış Haklarını İstiyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER