İSMAİL KONCUK MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI İLE GÖRÜŞTÜ..

Türk Eğitim - Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK, Okul müdürlerinin 4 yılda bir Vali tarafından görevlendirilmesi konusunu Bakan AVCI ile görüştü.Konuyla ilgili,İsmail KONCUK Facebook hesabından şu açıklamayı yaptı ...

İSMAİL KONCUK MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI İLE GÖRÜŞTÜ..
Milli Eğitim Bakanı Sayın NABİ AVCI ile az önce telefonda görüştüm.4 yılını dolduran okul yöneticilerinin görevlerinin sona erecek olmasının yaklaşık 100 bin yöneticiyi etkileyeceğini ifade ederek, şuan bu insanların Bakanlığa karşı büyük bir infial içinde olduğunu, böyle bir uygulamadan nasıl bir fayda beklendiğini sordum, Türk milli eğitimine hiç bir yarar sağlamayacağını söyledim.Kanun tasarısı...nın bu yönüyle tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini, aksi takdirde bu kararı alanların kararın yaratacağı infiali kaldıramayacağını ifade ettim. Sayın Bakan bu kadar çok insan etkilenecek mi diye sordu, ben 100 binden de fazla yöneticinin etkilenebileceğini söyledim, sınava dayanan yönetici atama sisteminin devam etmesinin doğru olacağını açıkladım.Sayın Bakan bu yönüyle tasarıyı gözden geçirecekleri sözünü verdi.Umarım bu anlamsız tasarı okul yöneticileri yönüyle ortadan kaldırılır.Bir gelişme olmaması durumunda Ankara merkezli büyük bir eyleme herkes hazır olmalıdır.

www.kamudan.com
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin
Metin - 10 yıl Önce

Bu yasayı ancak genel grev paklar.

geredeli hüso
geredeli hüso - 10 yıl Önce

vallahi eğitim birsenli bir okul yöneticisi olarak sayın başkanı tebrik ederim.Allah razı olsun.Umarim sayenizde bu hatadan dönülür.saygılarımla.Geredeli Hüseyin E. Hoca.Eskipazarlı.

tebrikler başkan
tebrikler başkan - 10 yıl Önce

eğitim-sen li olarak başkanı tebrik ederim. Söylemek istediklerimizi aynen söylüyor. tebrikler.

SIRADAKİ HABER