İSMAİL KONCUK'A 354 GÜN HAPİS CEZASI ....

GENEL BAŞKAN İSMAİL KONCUK'A VERİLEN 354 GÜN HAPİS CEZASI 7000 TL PARAYA ÇEVRİLDİ.KONUYLA İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMA ....

İSMAİL KONCUK'A 354 GÜN HAPİS CEZASI ....
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen  Genel Başkanı İsmail KONCUK geçtiğimiz yıl Erzurum'da yapılan Türkiye Kamu-Sen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Erzurum'da Türk Bayrağı taşıyanlara polisin biber gazı ile müdahale etmesini değerlendirmiş ve  ""Dün Erzurum’da bayrak açtı bazı gençlerimiz, bizim sendika başkanlarımızda vardı. Türk Bayrağı açtılar. Biber gazı ile müdahale edildi. Türk Bayrağı açan bu kardeşlerimize Erzurum’da Nene hatunun memleketinde biber gazı ile müdahale edildi. Bu emri bu talimatı veren zevata kuş beyinliye soruyorum o kadar yüreğin varsa gideydin Diyarbakır meydanında ki o paçavraları açanlara biber gazı sıkaydın yüreğin varsa” ifadelerini kullanmıştı.
Bu sözler üzerine Erzurum'da açılan davada mahkeme kararını vererek Genel Başkanımız  İsmail KONCUK'a 354 gün hapis cezası verirken, ceza 7080 (Yedi bin seksen) TL para cezasına çevrildi.
Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, cezanın iptali için temyize gideceğini belirtirken, "Ülkemizde Türk bayrağı taşımak yasak,Türk bayrağı taşıyanlara biber gazı sıkmak ise serbesttir. Ne yazıkki, bölücü paçavraları açmak ise takdir edilecek bir davranış haline gelmiştir.Türk Bayrağı taşıyanlara biber gazı sıkılmasını protesto etmek ise suç olmuştur. Bölücü paçavraları taşıyanlara tahammül gösterirken, Türk Bayrağı taşıyanlara biber gazı sıkın, diye, polise talimat verenlerin eleştirilmesinin neresi suçtur?
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
kamusenli
kamusenli - 10 yıl Önce

genel başkanım arkandayız sana ceza veren zihniyeti biliyoruz. yazıklar olsun onlara. lanet olsun. onlariçin asıl suç TÜRK EĞİTİM SENLİ OLMAKTIR. biz bu suçu zaten işliyoruz.

de
de - 10 yıl Önce

biriciksenin başkanı gibi olsanız kimse size ceza Meza vermez...

de
de - 10 yıl Önce

çok üzüldüm ayrıca...

hüseyin
hüseyin - 10 yıl Önce

başkanım arkandayız.unutma türk eğitim sen binlerce insan gücünden oluşuyor...

SIRADAKİ HABER