İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NÜN TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜ

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer YILDIZ ın,Türk Eğitim-Sen İstanbul 6.Nolu Şube Başkanı Sami ÇELİK aleyhine açtığı manevi tazminat davası dolayısıyla basın açıklaması yapıldı......

İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NÜN TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜ
    ‘’NE EKERSEN ONU BİÇERSİN’’

   Değerli basın mensupları;  günümüzde insan haklarını savunmak çok güç bir hal almışken,zalimin yanında yer tutmak gelenek olmuştur.Savunduğun fikire ,gruba,duruşa bir saldırı olduğunda sessizlik en iyi yol olmuştur.Eğer konuşursan vay oldu haline.Bu dönemde sendika yönetici olmak ,hele onlara göre muhalif taraftaysan yanmışsın işte.Ya biat edeceksin, ya da susturulmaya çalışılacaksın.
   Değerli basın mensupları ; Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi sendika şubemize bağlı ilçelerimizde de sendika mensubu üyelerimize çok büyük haksızlıklar yapılmıştır.İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü bölgesinde çok büyük adaletsizlikler  yaşanmıştır.Liyakat,başarı yok sayılmıştır.Adalet,hak,hukuk kavramları unutulmuştur.Bu olumsuzlukları  sık sık  bizler dile getirdiğimiz gibi muhtelif basın guruplarında da dile getirilmiştir.Bugün bir bakacak olursak İstanbul’da ki tüm vekalet ve görevlendirmelerin   %95’i aynı sendikanın mensubu olduğunu göreceksiniz.Söz konusu mülakatlarda  %85 aynı sendikanın mensubu hatta Pendik’te %98 aynı sendikanın üyeleri müdür olmuştur.İstanbul  mülakat komisyonlarında görev alan 45 kişinin 44’ü aynı taraf sendikanın mensubu olmuştur.Şimdi bu yapılanlara zalimlik değil de ne diyeceksiniz?, vicdansızlık değil de ne diyeceksiniz? ,ahlaksızlık,adaletsizlik değil de ne diyeceksiniz. Kendilerinin dışındaki insanları mağdur edenler şimdi mazlum rolüne soyunmuşlardır. Beni de İranlı Rıza Zarrab  sandılar ki yüklü bir tazminatla cezalandırmak istediler.
  Değerli basın mensupları  ;
‘’Evi camdan olan başkasının evine taş atmasın’’.Bizi böyle anlamsız ve haksız davalarla susturmaya çalışanlar bilsinler ki bu yapılanlar bize daha çok çalışınız azmini vermektedir. Bundan sonra hodri meydan .
 
Sami ÇELİK
Türk Eğitim-Sen ist.
6.Nolu Şb.Bşk.
Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sami Şahin
Sami Şahin - 9 yıl Önce

Nezaket sahibi bir insanı bu şekilde tarif etmeniz size hiç yakışmamış...

SIRADAKİ HABER