KAMU SEN DEN TİCARET ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KAMU SEN DEN TİCARET ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 Türkiye Kamu Sen Tekirdağ il temsilcisi Muzaffer DOĞAN ve Kamu Sene bağlı sendikaların şube başkanlarının tamamının katılımıyla yeni seçilen Ticaret Odası başkanı Cengiz GÜNAY ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan ve Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Öge, Göksel Karaevli, , Cemil Koçaş katıldılar.
Toplantıda bir konuşma yapan Kamu Sen başkanı Muzaffer DOĞAN’’yeni göreviniz hayırlı olsun, tüm meclis ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.Güzel demokratik bir seçim yaşandı.İnanıyorum ki Ticaret odası seçimlerinde anlayana büyük dersler var.Öte yandan İlimizin Büyükşehir olduğu bir dönemde görev aldınız.Bu geçiş döneminin büyük zorlukları olacaktır.İnanıyoruz ki,geçiş döneminde zorlukları aşmada diğer kurumlara rehber olacaksınız. Kısaca çok önemli bir dönemde görev alıyorsunuz, sizlere başarılar diliyorum
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY “Tekirdağ Halkına hizmet sunmak için siyasi görüşlerin bir tarafa bırakılmasını, ortak amaçlar ile Devlet Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Tekirdağ’a hizmet sunmanın öncelik olması gerektiğini düşünüyor ve bunun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. Kurum olarak bizlere çok iş düşüyor. Mevcut ekip arkadaşlarımızla fikir birliği ve diyalog halinde olmak bize güç veriyor. Nazik ziyaretiniz için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıda ayrıca Ticaret ve Sanayi odasının yaptıracağı Ticaret Lisesi binası ile Tekirdağ ın diğer sorunları da konuşularak toplantı sona erdi..
 
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER