KATLEDİLEN SOYDAŞLARIMIZ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILDIK

KATLEDİLEN SOYDAŞLARIMIZ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILDIK

KATLEDİLEN SOYDAŞLARIMIZ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILDIK
Irak’ta ve Doğu Türkistan’da katledilen Müslüman-Türk kardeşlerimiz için Türkiye genelinde cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kıldık.Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Sekreteri Rüstem Kurmaç'ın kıldırdığı cenaze namazı yoğun katılımla gerçekleşti. Namazın ardından topluluk "Irak Türk'tür Türk kalacak" "Kahrolsun katiller" şeklinde sloganlar ve tekbirlerle katliamları protesto etti.  
 
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un da katıldığı cenaze namazına , Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal,  Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, sendika genel merkez yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra  BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrullah Efendigil,  ITKYD Ankara Şubesi Başkanı Mahmut Kasapoğlu, Ülkü Ocakları Genel  Merkez yöneticileri  de katıldı.
 
Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak dünyanın dört bir yanında soykırıma uğrayan ve katledilen soydaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, yetkilileri bir an önce harekete geçmeye davet ediyoruz.
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
hu
hu - 11 yıl Önce

allah rahmet eylesin hepsi bizim öz kardeşimizdir ama tek suçları türk olmaktır. allah gani gani rahmet eylesin...

SIRADAKİ HABER