KONCUK'TAN KAMU ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu sürece, bütün kirlenmişliğe, yalanlara, karalamalara, yanlış yönlendirmelere rağmen Türkiye Kamu-Sen, bu yıl da gücünden hiçbir şey kaybetmeden, 445 bin 749 üye ile kutlu yürüyüşünü sürdürmüştür.

KONCUK'TAN KAMU ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu sürece, bütün kirlenmişliğe, yalanlara, karalamalara, yanlış yönlendirmelere rağmen Türkiye Kamu-Sen, bu yıl da gücünden hiçbir şey kaybetmeden, 445 bin 749 üye ile kutlu yürüyüşünü sürdürmüştür.

Türk milletinin her sorununun çözümü için öncelik alan sendikal anlayışımız, Türk memurunun hak ve menfaatlerinin korunup ilerletilmesi, başta memurlarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızın insan onuruna yaraşır bir yaşam seviyesine ulaşması üzerine kuruludur.

23 yıl önce alevlenen mücadelemiz emekle, alın teriyle, çileyle harmanlanmış ve bugün yüzü Türk memuruna dönük, hedefi aydınlık bir gelecek olan ve tüm Türk-İslam coğrafyasını kuşatan bir sevda ateşine dönüşmüştür. Türkiye Kamu-Sen, kuruluşundan beri teslim olmadan, satmadan, satılmadan, yanlışa “Doğru” demeden, dik duruşun, doğrunun ve haklının yanında olmanın sembolü olarak, dosdoğru bir duvar gibi ayaktadır, yıkılmamıştır, yıkılmayacaktır. Türkiye Kamu-Sen’in bu onurlu duruşu, yöneticisi için de, üyesi için de bir şeref vesilesidir.

Sarsılmaz bir inançla ve kararlılıkla yürüyüşümüzdeki en büyük pay hiç kuşkusuz ki; vatan ve millet aşığı, dürüst, inandığı yoldan sapmayan, değerlerine sahip çıkan ve hakkı hâkim kılmak için gücümüze güç katan, mücadelemize omuz veren 445 bin 749 yürekli kamu görevlisinindir.

Her türlü zor şart altında, çalışmalarıyla Konfederasyonumuzu bir aile ortamına dönüştüren, işyeri temsilcisi, şube yönetim kurulu üyesi, şube başkanı, il temsilcisi, genel merkez yönetim kurulu üyesi ve sendika başkanı olarak görev yapan tüm yol arkadaşlarımıza, emeklerinden ve Konfederasyonumuza kattıklarından dolayı teşekkür ediyor, ailemize yeni katılan kamu görevlilerine “Türkiye Kamu-Sen’e, yuvanıza hoş geldiniz.” diyorum.

Siyasetin her türlü çirkinliği ile palazlanan, adam kayırma, şantaj ve şahsi menfaatle beslenen; yalan ve riya soluyan bir kısım sözde sendikaların varlığına rağmen bugün gelinen nokta; Türkiye Kamu-Sen’in, gerçek anlamda vefanın ve sendikacılığın tek adresi olarak tüm Türk milletinin ve Türk memurunun gönlünde yer ettiğinin en güzel işareti olmuştur.   

Bu hayati süreçte kamu görevlilerimizden aldığımız bu destek, Türk memurunun öncü sendikası olarak kamu çalışanlarımızın haklarını koruyup daha da ileri götürmek ve ülkemiz sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak için bizlere bir kat daha güç vermektedir.

Memurlarımızın mutlu, müreffeh geleceği, milletimizin birliği ve dirliği için verdiğimiz çetin mücadelede destek ve teveccühünü bizlerden esirgemeyen “Yiğit mücadele adamlarına, gönül erlerine selam olsun!” diyor; 445 bin 749 üyemize, gösterdikleri kararlılık için teşekkür ediyor, geçek anlamda sendikacılığın, doğrunun ve haklının yanında saf tutan kahramanları bütün içtenliğimle tebrik ediyorum.

İsmail KONCUK

  Genel Başkan
Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER