KONCUK'TAN VEDA KONUŞMASI

KONCUK'TAN VEDA KONUŞMASI

1992 yılında Türk Eğitim Sen Adana kurucular kurulu üyesi, şube başkan yardımcısı, 1996-2005 yılları arasında Adana 1 Nolu Şube Başkanı, 2005 yılına kadar genel merkez denetleme kurulu üyesi, 2005-2008 yıllarında Genel sekreter, 2008 yılından bugüne kadar Genel Başkan olarak görev yaptım.

 

Her insanda olduğu üzere eksiklerim, kusurlarım olmuştur, ancak kamu çalışanlarını ve ülkemizi ilgilendiren her konuda sorumluluklarımı elimden geldiğince yerine getirdim.Geriye dönüp baktığımda hayatımın hiç bir döneminde Allah'ıma hamd olsun hiç bir zig zag, hiç bir kırık çizgim olmamıştır.Teşkilatım ve üyelerimizi mahçup edecek hiç bir hata yapmamak için azami gayret sarf ettim.Bilmeden yaptığım hatalarım varsa tüm dostlarım affetsinler.

 

Sendikacılığı, siyasi bir tartışma zeminine kaydırmamak, hakkını vermek, bize inanan, güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmamak için bir atlama taşı olarak görmedim.Cesur ve ilkeli bir sendikal mücadeleyi hedefledim.Korkutmadım, korkmadım.İnsana insanca yaklaşmak temel anlayışım oldu.Kendisi ile barışık bir teşkilat oluşturmak için fedakarlığın şart olduğuna inandım.Ben demedim, biz olmanın ne büyük bir haz olduğuna inandım, ötelemedim, kucakladım, kin duymadım.

24-25 Şubat tarihlerinde Türk Eğitim Sen 6. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştireceğiz.10 yıldan fazla süredir Genel Başkanlığını şeref ve gururla yaptığım Türk Eğitim Sen'in genel başkanlığına son noktayı koyacağım.Bu genel kurulda çok sevdiğim, kardeşim Talip Geylan genel başkan adayımdır.Son derece bilgili ve sendikal birikiminin çok yüksek olduğunu yakınen bildiğim Talip Geylan'a kefilim.Talip kardeşimin bu mücadeleyi taçlandırarak, yükselteceğine inancım tamdır.

Genel Başkan adayı olmamamın dostlarımı üzdüğünü biliyorum.Bu mücadelede bana güvenen, desteklerini hiç esirgemeyen şube başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerime, il ilçe temsilcilerime, cefakar üyelerime gönül dolusu teşekkür ediyorum.

En büyük üzüntüm, aday olmamama sevinecek Türk Eğitim Sen düşmanlarıdır.Onlara da şunu söylüyorum, hiç sevinmeyin, İsmail Koncuk nerede olursa olsun, bu teşkilat ve dostlarıyla hem fikren hem de bedenen bir ve beraber olacaktır.

Allah ömür verdiği sürece bilgi ve tecrübelerimi bu ülke ve milletimiz için farklı zeminlerde de olsa kullanmaya devam edeceğim. 

 Bu duygu ve düşüncelerle, tüm camiamıza saygı ve sevgilerimi sunuyor, hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Kalbini kırdığım, üzdüğüm her kim varsa helallik istiyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun, kimsenin şüphesi olmasın, hak ve hakkı tutup kaldırma mücadelemiz sürecektir.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER