Kuruoğlu'dan Bakan Özer ve Okulda Şiddet Açıklamaları

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu bir açıklama yaparak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in tavrını eleştirdi ve ÜMraniye'de okul müdürüne yapılan saldırıyı kınadı.

Kuruoğlu'dan Bakan Özer ve Okulda Şiddet Açıklamaları

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu bir açıklama yaparak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in tavrını eleştirdi ve ÜMraniye'de okul müdürüne yapılan saldırıyı kınadı. Kuruoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Son dönemde öğretmenlere karşı elddet olayları artmaktadır. Milli Eğitim Bakanının bile kameralar önünde azarladığı eğitim çalışanları itibarsızlaştırılmakta kendini bllmez insanların hedefi haline getirilmektedir. Sorumluk sahibi olanların sorumsuz davranışlanı kabul edilemez. Şanlıurfa'da Para Istediniz de para mi vermedlk mi? diyen Bakan Mahmut Özer bilmelidirki yıllardır okullar kaynak istemektedir ve kaynak gelmemektedir. Şayet bir kaynak var ve okullara gelmiyorsa bunun hesabı ilgililere sorulmalıdır. öğretmene şiddetin son hedefi Istanbul Ümraniye'de Okul Müdürü Misra Kardeşler olmuştur. İnsanlıktan nasibini almamış bir velinin saldırısına maruz kalan meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yapılan saldırıyı lanetliyorum. Meclise getirilen Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda da ne yazık ki Öğretmene şiddetle ilgili bir madde bulunmamaktadır. Kanunda şiddeti caydırıcı ve şiddete uğrayan meslektaşlarımıza guvence sağlayan hükümlere yer verilerek gerekli düzenlemeler yapılmalıdır

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2022, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER