MEMUR-SEN, STK'LARA TAZİYE VE TERÖRE KARŞI DAYANIŞMA İÇİN MEKTUP GÖNDERDİ

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Pakistan, Belçika, Fransa ve Irak'ta gerçekleştirilen saldırılara ilişkin bu ülkelerde bulunan STK'lara taziye mektupları gönderdi.

MEMUR-SEN, STK'LARA  TAZİYE VE TERÖRE KARŞI DAYANIŞMA  İÇİN MEKTUP GÖNDERDİ
Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu (ITUC), Avrupa Sendikalar Konfederasyonu (ETUC), Pakistan Çalışanlar Federasyonu (FLF), Tüm Pakistan Sendikaları Kongresi (APTUC) ve Pakistan İşçiler Federasyonu'na (PWF) gönderdiği mektuplarda Yalçın, "Teröre karşı yanınızdayız" mesajı verdi.
 
Mektubunda Yalçın, "Ankara, İstanbul, Paris, Brüksel, Irak ve Lahor’da gerçekleşen tüm terör saldırıları, terör probleminin evrensel olduğunu gösteriyor" diyerek, terör saldırılarına karşı dayanışma çağrısı yaptı.
 
YALÇIN: DERİN ÜZÜNTÜLERİMİ BİLDİRİYORUM
Gönderdiği mektuplarda Yalçın, "Brüksel’de gerçekleşen terör saldırılarından dolayı yönetim kurulum, üye sendikalarımız, üyelerimiz ve Türk milleti adına derin üzüntülerimi bildiriyorum" ifadelerini kullandı.
Yalçın, 35 kişinin ölümüne ve birçok insanın yaralanmasına neden olan saldırının arkasındakilerin cani olduğunu sözlerine ekleyerek, "Bu saldırıyı gerçekleştirenler hiçbir insani ve ahlaki değere sahip değildir. Terör saldırılarını kınıyor, STK yöneticilerine, çalışanlarına ve terörden etkilenenlere desteğimizi bildiriyoruz. Acınızı paylaşıyor ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER