Memur-Sen Uluslararası Anayasa Kongresi

Memur-Sen Konfederasyonu, 22–23 Ekim (Cumartesi-Pazar) Ankara’da "Uluslararası Anayasa Kongresi" düzenleyecek.

Memur-Sen Uluslararası Anayasa Kongresi
Açılışına TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in katılacağı kongre ile ilgili olarak Genel Başkan Gündoğdu, amaçlarının, Türkiye’nin 12 Eylül referandumuyla başladığı demokratik sivil anayasa hazırlığı sürecinde katkı sunmak olduğunu söyledi.
 
Her şeye rağmen bugün, bütün farklılıklarıyla insanımıza, hayatın canlı, dinamik yapısına duyarlı bir anayasa yapmak için bütün koşulların hazır olduğunu ifade eden Gündoğdu, “Biz Memur-Sen olarak temsil ettiğimiz iradeyle, daha özgür, daha müreffeh, daha adil bir Türkiye için yürüttüğümüz çalışmalara bir yenisini daha kattık.” dedi.

22 Ekim Cumartesi günü saat 09.30’da Ankara TOBB Konferans Salonu’nda (Eskişehir Yolu İkiz Kuleler) başlayacak olan kongrenin toplam 5 Oturumda gerçekleştirileceğini belirten Gündoğdu, kongreye konusunun uzmanı yerli ve yabancı bilim insanlarının yanı sıra  medya dünyasından, sivil toplum örgütlerinden ve siyasi partilerden temsilcilerin katılacağını ifade etti.
 
Kongre aşağıda yer verilen oturum başlıkları, konular ve program çerçevesinde gerçekleştirilecek




Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar Gürakan
Yaşar Gürakan - 12 yıl Önce

Kör Ruhsuz ve dinsiz anayasa isteyen Memur Sen açıkça ve mertçe şu soruları cevaplasın.1-Diyanet işleri başkanlığının kaldırılmasını istiyormusunuz?2- zorunlu din derslerinin kaldırılmasını istiyormusunuz?

SIRADAKİ HABER