Memurlar Twitter'da gündemi salladı

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, bu akşam saatlerinde twitter hesabından 3600 ek göstergenin seçimden önce hayata geçmesini talep etti...

Memurlar Twitter'da gündemi salladı

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, bu akşam saatlerinde twitter hesabından 3600 ek göstergenin seçimden önce hayata geçmesini talep etti bunun için yaptığı ilk paylaşımda, "Sözde kalmaması, unutulan sözlerin arasında kaybolmaması için öğretmenlere 3600 Ek gösterge seçimden önce çıkarılsın. Biliyoruz ki; #birKHKyeter" dedi.

Genel Başkan Talip Geylan'ın bu paylaşımının ardından memurlar binlerce twit atarak seslerini duyurmaya çalıştılar. Geylan'ın ikinci paylaşımı sösleşmeli memurlar içindi ve en çok paylaşılan ve beğenilen twitler arasında yer aldı.

Sözleşmeli memurlar ile ilgili paylaşım

Bekletmeyin artık; #birKHKyeter diyoruz. 24 Haziran seçimleri öncesinde 4/B’li Sözleşmeli çalışanları kadroya alın.

Emeklilere verilen bayram ikramiyesinin çalışan memurlara da verilmesi gerektiğine değinen Geylan, "12 milyon emekliye verdiğiniz gibi 2.600 bin memura da Bayram ikramiyesi verilmesi için #birKHKyeter" paylaşımında bulundu. Yardımcı hizmetlilerin ek gösterge düzenlemesinde yer alması gerektiğini ifade eden Geylan, "Yardımcı hizmetlilerin ek göstergeden yararlandırılması için #birKHKyeter" ifadelerini kullandı. 

Genel Başkanın en çok beğeni alan ve paylaşılan twitlerinden bir diğeri de atama bekleyen öğretmenler için yaptığı paylaşım oldu.

Gece boyunca 23 binin üzerinde twit atıldı ve memurların taleplerini ifade ettiği twitler Türkiye gündemine girdi. Kamudan.com ailesi olarak, hükümetin memurların sesine kulak vermesini ümit ediyor, emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER