MÜDÜRLERE PLAKET

MÜDÜRLERE PLAKET
Türk Eğitim-Sen Bursa 1 No’lu Şube üyesi olan okul müdürlerine plaket verdi.
Dobruca Sosyal Tesislerinde önceki gün gerçekleştirilen yemekli toplantıda Şube Başkanı Kazım SARNIK bir konuşma yaptı. Konuşmasında,son dönemde görevden haksız ve hukuksuz bir şekilde uzaklaştırılan okul müdürlerine seslenerek , hukuk mücadelesinde sendika olarak yanlarında olduklarını,her türlü hukuki desteği bugüne kadar verdiklerini,bundan sonra da vermeye devam edeceklerini,hukukun üstünlüğüne inandıklarını ve okul müdürlerinin itibarlarının er geç iade edileceğini düşündüklerini söyledi.
Milli Eğitimdeki huzursuzluğun ancak mağdur edilen okul müdürlerinin haklarının iade edilmesiyle  giderileceğini, aksi takdirde huzursuzluğun giderek derinleşeceğinden kaygı duyduklarını belirtti.
Kazım SARNIK yıllarca mağdur edebiyatı yapanların bugün kendilerinden başka her kesimi mağdur etmek için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını belirtti.Bu durumdan sorumlu tuttuğu TETİKÇİLERİN HUKUK KARŞISINDA ERGEÇ HESAP VERECEKLERİNİ söyledi.Türk Eğitim-Sen olarak savcılıklara yaptıkları suç duyurularının takipçisi olacaklarını söyledi.
Göreve devam eden  okul yöneticileri ile görevden alınan müdürlerinin katıldığı yemekli toplanıya katılım oldukça yoğundu.
Toplantıya katılan okul müdürlerinin tamamına Şube Başkanı Kazım SARNIK  tarafından HAK ARAMA MÜCADELESİNİN KAHRAMANLARI ONUR PLAKETİ verildi.
Tören toplu fotoğraf çektrilmesiyle sona erdi.
 

TÜRK EĞİTİM-SEN BURSA 1 NO’LU ŞUBE
              BASIN BÜROSU
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER