Musa Akkaş: Türk Eğitim Sen Varsa İLKSAN Emin Ellerdedir

Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş, Ankara 6 No’lu Şube’nin gerçekleştirdiği istişare toplantısına katılarak İLKSAN ile ilgili konuştu.

Musa Akkaş: Türk Eğitim Sen Varsa İLKSAN Emin Ellerdedir

Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş, Ankara 6 No’lu Şube’nin gerçekleştirdiği istişare toplantısına katıldı.

İLKSAN temsilci seçimleri’ gündemiyle okul/kurum ve ilçe temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda bir konuşma yapan Genel Sekreter Musa Akkaş, sözlerine İLKSAN İlçe Temsilciliği seçimlerine katılacak adaylara başarılar dileyerek başladı.

“Bu bölgede malum sendikanın iki şube başkanı da İLKSAN adayıymış. İLKSAN için stratejiniz nedir?” diye soran Akkaş, şunları kaydetti: “İLKSAN seçimlerine 2012 yılında katıldınız, üyeler sizi sandığa gömdü. Cesaretiniz olmadığından 2016 yılındaki seçimi ‘BOYKOT’ ettiğinizi açıkladınız ve seçime katılmadınız.  Sonra da İLKSAN kapatılsın dediniz.

3 Nisan tarihinde yapılacak seçimler için ise ‘İLKSAN’ın mevcut durumdan kurtulmasının yolu, üyelerinin inisiyatif almasından geçmektedir’ diyorsunuz. Seçime katılacak mısınız, katılmayacak mısınız? Bunu açıklayın!

Net olarak fikir beyan etmiyorsunuz ama seçimlere çok sayıda yöneticinizin katıldığını biliyoruz. Görünen o ki, seçimlere katılıyorsunuz. Peki bunu açıklamaktan neden korkuyorsunuz? Herkes bilmelidir ki; strateji olmayanların stratejisini sandık üyeleri belirleyecek ve onlar sizi sandığa gömecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2021, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER