NABİ AVCI'NIN KARNESİ KIRIKLARLA DOLU

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın karnesinin kırık notlarla dolu olduğunu öne sürdü.

NABİ AVCI'NIN KARNESİ KIRIKLARLA DOLU

smail Koncuk, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Nabi Avcı'nın, büyük umutlarla görevegelmesinden bu yana icraattan yoksun şekilde var ile yok arasında Bakanlığı yönettiğini savundu.Türkiye eğitim sisteminin 4+4+4 şeklinde değiştirildiğini hatırlatan Koncuk, "Bu sistemineğitimde yarattığı tahribatlar o kadar fazlaydı ki sorunların zaman geçirilmeden çözülmesi gerekiyordu. Ancak Bakanlık, yaşanansıkıntıların çözümüne yönelik herhangi bir adım atmamıştır. Okulların açılmasından bugün geçen 9 aya baktığımızda sıfıra sıfır elde var sıfır desek abartmış olmayız."dedi.

Sendika olarak tavsiye ve taleplerini sıralayan Koncuk, yapılmayan işlerden dolayı Bakan Avcı'nın karnesinin kırık notlarla dolu olduğunu, bu nedenle Avcı'nın yaz tatilinde derslerine iyi çalışmasını ve yenieğitim-öğretim yılında beklenen atılımları gerçekleştirmesini istediklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER