ÖĞRETMENİN BURNUNU KIRDILAR

Sancaktepe'de bir ortaokulda görev yapan Türkçe öğretmeni, öğrenci velisi tarafından dövdüğünü iddia etti.

ÖĞRETMENİN BURNUNU KIRDILAR

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi'ndeki İbni Sina Ortaokulu'nda Türkçe Öğretmeni Ali Tamam iddialara göre okulda kavga eden iki öğrenciyi ayırdı. Daha sonra ayırdığı öğrencilerden biri öğretmeni tehdit ederek ayrıldı. Öğrencinin olayı velisine haber vermesinin ardından öğretmen evinin önünde darp edildi. Burnu kırılan Türkçe öğretmeni olayın ardından darp raporu alarak savcılığa şikayette bulundu.

"SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUZ"

Konuyla ilgili olarak Türk Eğitim-Sen üyeleri bu gün saat 11.00'de İbni Sina Ortaokulu'nun önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına saldırıyı protesto eden öğretmenlerin yanı sıra veli ve öğrencilerde katılarak destek oldu. Türk Eğitim-Sen İstanbul 3. Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu tarafından yapılan basın açıklamasında, "Ali öğretmenimiz perşembe günü hem de oturduğu evin önünde güpegündüz haince bir saldırıya uğramıştır. Ali öğretmene yapılan bu saldırının hiçbir kabul edilebilir yanı yoktur. Bizler bu hain saldırıyı nefretle kınıyoruz" dedi. Açıklamaya katılanlar "Öğretmene uzanan eller kırılsın" şeklinde slogan attılar.

"ÇOCUĞUMA NASIL KARIŞIYORSUN"

Türkçe Öğretmeni Ali Tamam da yaptığı açıklamada "Öğrenciler kendi aralarında kavga ediyordu, uyardım. Çocuk biraz diklendi, diklenince kendimden uzaklaştırdım. Çocuk zaten Ali hocayı dövdüreceğim diye gitmiş. İki tane velinin saldırısına uğradım. Sebep çocuğuma nasıl karışıyorsun sen kim oluyorsun diye. Burnumda kırık var, savcılığa şikayette bulundum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tek - tasçı
Tek - tasçı - 11 yıl Önce

Öğretmenlerini itbarını getirdiğiniz hale bakın sayın RTE. Hiçbir reforunuz eğiti düzeleden kalıcı olmayacak.

SIRADAKİ HABER