ÖĞRETMENLERE KARADENİZ MÜJDESİ

İlkokul öğretmenlerinin yardımlaşma sandığı İlksan öğretmenlerimizin Karadeniz ilinde tatil özlemine son verecek çok büyük bir yatırım gerçekleştirerek İlksan Çınarsuyu tesislerini öğretmenlerimizin hizmetine açtı..

ÖĞRETMENLERE KARADENİZ MÜJDESİ
 Çevre ve Orman Bakanlığı’na ait, denize sıfır noktasında kumsalı, plajı, ormanı, 8 adet bungalov tipi ev, 1 adet kır bahçesi, büfesi, fırını ve diğer sosyal tesisleriyle birlikte turistik öneme sahip, uzun süredir atıl bekleyen Ünye Çınarsuyu Mesire Yeri’ni yeniden turizme ve İlksan üyelerinin hizmetine sundu. Yaklaşık 67 bin dönüm alan üzerine inşa edilen tesis Karadeniz en güzel yerleri arasında sayılan Ünye sahillerinde denize sıfır ve ormanlık alan içerisinde bulunmaktadır. İlksan üyelerine konaklama yüzde 50 ucuz ve restaurant yüzde 30 indirimli fiyatları ile 21 Nisan günü hizmete girdi.

Çınarsuyu tesislerinin açılışına Kamusen başkanı İsmail KONCUK ve genel merkez yöneticileri Seyit Ali KAPLAN ile Taliip GEYLAN, İlksan başkanı Tuncer YILMAZ, İlksan Genel Müdürü Mustafa ÇAĞLAYAN, İlksan yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin TORUN, Bekir ERDOĞAN , Ordu Milli Eğitim Müdürünün yanı sıra çok sayıda Türk Eğitim Sen ve Eğitimsen üyesi açılışa katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kamusen başkanı İsmail KONCUK: " İnsanların kendi kişilikleri nasılsa karşılarında ki kişileri de o şekilde algıladıklarını, Namuslu insanların karşısında ki insanları namuslu olarak gördüklerini, namussuz insanların ise herkesi namussuz , hırsız ve dolandırıcı olarak gördüklerini dile getirdi. Bugün için İlksana kara çalanlar ve iftira atan kişilerin kendi yalanlarında ve pisliklerinde boğulacağını belirtti. İlksan da bir yolsuzluk, hırsızlık veya namussuzluk varsa hukuk devleti olan ülkemizde bu durumu yargıya taşımayanları onursuz olarak lanse etti. 

İlksan başkanı Tuncer YILMAZ ise İlksan'ın 16 yıldır adam gibi yönetildiğini borç batağı içerisinde ki bir kurumun bugün üyelerinin ikramiyeleri ve ikrazlarını 2 iş günü içerisinde veren bir kurum haline geldiğini, öğretmenlerimizin bu kuruma sahip çıkmaları gerektiğini belirtti. İlksan üyesi öğretmenlerimiz yaz tatili için eğer ki Karadeniz ilini düşünürlerse doğa harikası Çınarsuyu tesisleri içerisinde yer alan bungalov evlerinde aileleri ile birlikte çok uygun fiyatlara tatil yapabilir
Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER